Αναζητήστε τον ναυτικό που λείπει τη δεύτερη ημέρα

Η έρευνα του KSED συνεχίζεται για να βρει τον χαμένο ναυτικό από τη νύχτα της 20ης Απριλίου.

Η επιχείρηση ξεκίνησε χθες և σταμάτησε στο τελευταίο φως της ημέρας χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Κέντρου συντονισμού αναζήτησης και διάσωσης, το 2021 Στις 21 Απριλίου, στις 11 η ώρα. Στις 35, ελήφθησαν πληροφορίες από το Κέντρο Κυκλοφορίας Λιμένων Λεμεσού σχετικά με τον αγνοούμενο ναυτικό, ο οποίος είναι μέλος του πληρώματος πλοήγησης, Navigation K. επιρροή στον τομέα της ευθύνης της δημοκρατίας.

Το αγνοούμενο άτομο είδε την τελευταία φορά το βράδυ της 20ης Απριλίου, 20 χλμ νότια του Cape Gata, μετά από επικοινωνία με τον καπετάνιο του πλοίου.

Η KSED ενεργοποίησε αμέσως το Εθνικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης ΝΕΑΡΧΟΣ στέλνοντας ελληνικά αεροσκάφη της Ε. Πολεμικής Αεροπορίας και της αστυνομίας στην περιοχή για αναζήτηση των αγνοουμένων.

Συγκεκριμένα, η επιχείρηση περιελάμβανε το ελικόπτερο της 460ης μοίρας ΕΔ του Τμήματος Πολεμικής Αεροπορίας GEEF ը το ελικόπτερο της Αστυνομικής Αεροπορικής Ομάδας με εξειδικευμένες νοσοκόμες από την Ομάδα Αεροπορικών Μεταφορών της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων.

Source