Ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του Συμβουλίου Υπουργών

Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση του Συμβουλίου Υπουργών. Ο Πρωθυπουργός Ersan Saner ανακοίνωσε τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Συμβούλιο Υπουργών.

Εδώ είναι οι αποφάσεις:

Τα ιδρύματα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης “Κανονισμός για την επιτυχή διαβάθμιση” εγκρίθηκαν από το Συμβούλιο Υπουργών, επομένως η διαδικτυακή διαδικασία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης συμπεριλήφθηκε στο πεδίο μέτρησης και αξιολόγησης

Η διαδικτυακή εκπαίδευση θα συνεχιστεί εκτός από τη 12η τάξη.

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα συνεχιστεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 22:00 έως τις 05:00 το πρωί.

Τις Κυριακές, η πλήρης απαγόρευση της κυκλοφορίας θα συνεχιστεί σε όλη τη χώρα, φαρμακεία, βενζινάδικα και αρτοποιεία θα εξαιρούνται από την απαγόρευση.

Οι διαδικτυακές καφετέριες θα είναι κλειστές από τη Δευτέρα έως τη δεύτερη απόφαση.

Κουρεία, κομμωτήρια, σαλόνια ομορφιάς και στούντιο τατουάζ θα λειτουργούν μεταξύ 07:00 και 20:00. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα ιδρύματα θα έχουν ένα γρήγορο τεστ κάθε 7 ημέρες.

Οι υπηρεσίες πακέτου εστιατορίων, ζαχαροπλαστείων και καφέ θα συνεχιστούν. Θα είναι σε θέση να εξυπηρετεί με 1 σε 3 χρήση σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους. Οι πωλήσεις Hookah απαγορεύονται αυστηρά σε αυτές τις εγκαταστάσεις. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα ιδρύματα θα έχουν ένα γρήγορο τεστ κάθε 7 ημέρες.

Καφετέριες, καφετέριες και ντόπιοι θα συνεχίσουν τις υπηρεσίες τους με ρυθμό 1 στα 3 σε εξωτερικούς χώρους και σε εσωτερικούς χώρους. Απαγορεύεται το χαρτί, το παιχνίδι, το okey, το ναργιλέ. Οι εργαζόμενοι σε αυτά τα ιδρύματα θα έχουν ένα γρήγορο τεστ κάθε 7 ημέρες.

Τα γραφεία της BET θα συνεχίσουν να λειτουργούν. Η αναλογία 1 στα 3 των κλειστών περιοχών τους θα διαρκέσει. Απαγορεύεται η προσφορά φαγητού και ποτού. Οι υπάλληλοι στοιχήματος θα κάνουν ένα γρήγορο τεστ κάθε 7 ημέρες.

Το ηλεκτρονικό βραχιολάκι θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα στις 09:30.

Ακόμα και με την έναρξη της εφαρμογής βραχιολιών στη χώρα μας, ο τριήμερος κλειστός τουρισμός θα ξεκινήσει με πτήσεις τσάρτερ.

Source