Ανακοινώθηκε η τιμωρία όσων σκότωσαν τον Γκον Νάιμ!

Ο Azmad Ali, οι κατηγορούμενοι της δολοφονίας, καταδικάστηκαν σε 30 χρόνια φυλάκισης, ο Bilal Ahmed και ο Faiz Ul Hassan καταδικάστηκαν σε 22 χρόνια. Azmad Ali, Bilal Ahmed, δολοφονία, ένοπλη ληστεία, αλλά δεν αποδέχτηκε το έγκλημα της δολοφονίας, ο Faiz Ul Hassan δεν δέχθηκε καμία κατηγορία.

Λεπτομέρεια Special-Evolution Wedge

Ενώ οι κατηγορούμενοι αθωώθηκαν από το έγκλημα της προκαταρκτικής δολοφονίας, καταδικάστηκαν για δολοφονία, ένοπλη ληστεία, μεταφορά, χρήση, διάθεση παράνομων εκρηκτικών, μεταφορά, χρήση, διάθεση και πυροδότηση σε κατοικημένη περιοχή.

Ο Πρόεδρος Nüvit Gazi, ο ανώτερος δικαστής ifeerife Kâtip και ο δικαστής Umut İnan, που αποτελούν το Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Λευκωσίας, ανακοίνωσαν την απόφαση της αντιπροσωπείας ομόφωνα. Ο Γκάζι δήλωσε ότι το έγκλημα δολοφονίας και ληστείας που διαπράττουν οι κατηγορούμενοι είναι ένα από τα πιο σοβαρά εγκλήματα που απαιτούν ισόβια κάθειρξη. Ο Γκάζι υπογράμμισε ότι οι κατηγορούμενοι συγκαταλέγονται μεταξύ των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν κατά του Δικαίου στη Ζωή, το οποίο προστατεύεται από το εθνικό και παγκόσμιο δίκαιο. Ο Γκάζι δήλωσε ότι τέτοια εγκλήματα προκαλούν άγχος για τη ζωή και την περιουσία των μελών της κοινωνίας. Ο Γκάζι είπε ότι ο κατηγορούμενος Azmad Ali περίμενε μπροστά στο σπίτι του αποθανόντος, πυροβόλησε 6 βολές και πήρε την τσάντα γεμάτη χρήματα, ο Bilal Ahmed παρακολούθησε μπροστά από το χώρο εργασίας και ενημέρωσε τον κατηγορούμενο 1, είπε ο Faiz Ul Hassan στους Azmad Ali και Bilal Ahmed. Δήλωσε ότι πήραν το όχημα με ένα άλλο όχημα και έδωσαν την τσάντα γεμάτη χρήματα. Ο Γκάζι υπογράμμισε ότι λαμβάνοντας υπόψη τους ρόλους των κατηγορουμένων, πρέπει να γίνει διάκριση στην ποινή.

Ο Γκάζι άγγιξε όλα τα σημεία υπέρ και εναντίον των κατηγορουμένων και ανακοίνωσε ότι καταδίκασε τον Azmad Ali σε 30 χρόνια φυλάκισης και τον Bilal Ahmed και τον Faiz Ul Hassan σε 22 χρόνια το καθένα.

.Source