Ανακοινώθηκε ο πίνακας coronavirus στις 20 Απριλίου! Πόσες περιπτώσεις coronavirus υπάρχουν σήμερα; Τραπέζι κορώνας 20 Απριλίου 2021

Η Τουρκία συνεχίζει να αγωνίζεται με τον κοραναϊό. Ο καθημερινός πίνακας Turkey Coronavirus, “covid19.saglik.gov.t” εκτελείται κάθε βράδυ στις. Κατά συνέπεια, τις τελευταίες 24 ώρες στην Τουρκία πραγματοποιήθηκαν 318 χιλιάδες 869 τεστ Kovid-19, 55 χιλιάδες 149 άτομα θετικά, 341 άτομα έχασαν τη ζωή τους, ο αριθμός των ασθενών ήταν 2.000 862.

20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Ο ΠΙΝΑΚΑΣ ΚΟΡΟΝΑΒΙΟΥ

Ο πίνακας coronavirus στις 20 Απριλίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά θα είναι στα νέα μας μόλις ανακοινωθεί.

ΠΙΝΑΚΑΣ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΟΡΩΝΑΒΙΟΥ

Τις τελευταίες 24 ώρες, ο αριθμός των 48 χιλιάδων 947 ατόμων που ανέκαμψαν με το τέλος της θεραπείας ή της καραντίνας του Kovid-19 αυξήθηκε σε 3 εκατομμύρια 736 χιλιάδες 537.

ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Ο αριθμός των εξετάσεων έφτασε τα 44 εκατομμύρια 87 χιλιάδες 628, ο αριθμός των περιπτώσεων ήταν 4 εκατομμύρια 323 χιλιάδες 596, ο αριθμός των θανάτων ήταν 36 χιλιάδες 267, ο αριθμός των σοβαρών ασθενών ήταν 3.000 319.

Σύμφωνα με εβδομαδιαία στοιχεία, αυτή την εβδομάδα, το ποσοστό πνευμονίας στους ασθενείς είναι 2,9 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας του κρεβατιού είναι 56,3 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας εντατικής θεραπείας ενηλίκων είναι 69,1 τοις εκατό, το ποσοστό πληρότητας του αναπνευστήρα είναι 35,7 τοις εκατό, ο μέσος χρόνος ανίχνευσης επαφής είναι 9 ώρες, ο ρυθμός ακτινοβολίας είναι τοις εκατό. Καταγράφηκε ως 99,9.

ΝΕΑ CORONAVIRUS ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στο νέο είδος επιδημίας κοροναϊού (Kovid-19) παγκοσμίως, ο αριθμός των περιπτώσεων υπερέβη τα 142 εκατομμύρια 477 χιλιάδες, ο αριθμός εκείνων που έχασαν τη ζωή τους ξεπέρασε τα 3 εκατομμύρια 38 χιλιάδες και ο αριθμός εκείνων που ανέκαμψαν ξεπέρασε τα 120 εκατομμύρια 912 χιλιάδες .

Ο αριθμός των υποθέσεων αυξήθηκε σε 32 εκατομμύρια 413 χιλιάδες στις ΗΠΑ, 15 εκατομμύρια 271 χιλιάδες στην Ινδία, 13 εκατομμύρια 943 χιλιάδες στη Βραζιλία και 5 εκατομμύρια 296 χιλιάδες στη Γαλλία.

Στις ΗΠΑ, η εφαρμογή εμβολίου έχει επεκταθεί σε όλη τη χώρα για να συμπεριλάβει ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω από σήμερα.

Στη Γερμανία, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν λόγω της επιδημίας Kovid-19 ξεπέρασε τις 80 χιλιάδες. Ενώ 92 άτομα πέθαναν στη χώρα λόγω του Kovid-19, η συνολική απώλεια ζωής αυξήθηκε σε 80 χιλιάδες 6.

Η Γερμανική Κεντρική Τράπεζα (Bundesbank) ανέφερε επίσης ότι η γερμανική οικονομία συρρικνώθηκε το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, καθώς εφαρμόστηκαν αυστηρότεροι και μακρύτεροι περιορισμοί για την αποτροπή της εξάπλωσης της επιδημίας που επιβράδυνε την ιδιωτική κατανάλωση.

Η απόφαση για την απαγόρευση περιττών ταξιδιών που ελήφθησαν τον Ιανουάριο για την καταπολέμηση της επιδημίας Kovid-19 στο Βέλγιο καταργήθηκε από σήμερα.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον ανακοίνωσε ότι ακύρωσε την επίσκεψή του στην Ινδία στις 26 Απριλίου, η οποία σημείωσε σοβαρή αύξηση στις υποθέσεις και τους θανάτους του Kovid-19.

Πριν από την επερχόμενη τουριστική σεζόν, η Ελλάδα αποφάσισε να αφαιρέσει την 7-ημέρα υποχρεωτική καραντίνα για ορισμένες χώρες στον αγώνα κατά του Kovid-19.

Στην Ελβετία, οι περιορισμοί Kovid-19 είναι χαλαροί, με ισχύ από σήμερα. Μετά την απόφαση της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, οι βεράντες και οι ανοιχτοί χώροι εστιατορίων, καφέ και μπαρ άρχισαν να εξυπηρετούν το κοινό στη Γενεύη, τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας.

Μια ομάδα ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων στην Ιταλία διαμαρτυρήθηκε για τα μέτρα ενάντια στο ξέσπασμα του Kovid-19 κλείνοντας την κυκλοφορία του αυτοκινητόδρομου Α1, μιας από τις κύριες αρτηρίες της χώρας.

Αναφέρθηκε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) αγόρασε άλλα 100 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου Kovid-19 που αναπτύχθηκαν από την Pfizer και την BioNTech.

Η Ιορδανική κυβέρνηση εισήγαγε μια εξαίρεση για τις προσευχές της Παρασκευής στην ολοκληρωμένη απαγόρευση κυκλοφορίας το Σαββατοκύριακο (Παρασκευή) που έλαβε από τις 10 Μαρτίου. Στην απόφαση που ελήφθη στο Συμβούλιο Υπουργών, δηλώθηκε ότι επιτρέπεται στους πολίτες να πάνε στα τζαμιά με τα πόδια και να κάνουν προσευχές την Παρασκευή εντός μίας ώρας, υπό την προϋπόθεση ότι συμμορφώνονται με τις αρχές προστασίας από την επιδημία.

Μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής στο Ιράν, Καθ. Δρ. Ο Mesud Merdani δήλωσε ότι λόγω της πυκνότητας των νοσοκομείων στη χώρα του, δεν υπάρχει θέση στις υπηρεσίες Kovid-19.

276.000 δόσεις του εμβολίου Kovid-19, που διανεμήθηκαν στο πλαίσιο του Παγκόσμιου Προγράμματος Πρόσβασης των εμβολίων Kovid-19 (COVAX), το οποίο στοχεύει στην παροχή ίσης πρόσβασης σε χώρες χαμηλού και μεσαίου εισοδήματος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), μεταφέρθηκαν στο Περού .

Έχει αναφερθεί ότι θα γίνει έκκληση για κατάσταση έκτακτης ανάγκης (OHAL) ενόψει των περιπτώσεων Kovid-19 που δείχνουν αυξανόμενη τάση στο Τόκιο και τις πόλεις της Οζάκα της Ιαπωνίας.

Η ισραηλινή κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι υπέγραψε συμφωνία με την Pfizer για την αγορά του εμβολίου Kovid-19 το 2022.

Στην Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου (ΤΔΒΚ), άρχισαν να εφαρμόζονται πρόσθετα μέτρα κατά της επιδημίας από σήμερα. Κατά συνέπεια, θα επιβληθεί απαγόρευση κυκλοφορίας τις καθημερινές και τα Σάββατα μεταξύ 21.00-05.00 από σήμερα έως 26 Απριλίου.

Στο Μαλάουι, ο υπουργός Εργασίας Καν Καντόντο διακόπηκε από τη θέση του με την αιτιολογία ότι έκανε κατάχρηση πόρων για την καταπολέμηση του Κόβιντ-19 και πολλοί κυβερνητικοί αξιωματούχοι συνελήφθησαν.

Αξιωματούχοι υγείας στις Φιλιππίνες ανακοίνωσαν ότι αυτό το εμβόλιο, το οποίο τέθηκε σε αναστολή μετά την ανίχνευση πήξης αίματος σε νέους που έλαβαν εμβόλιο AstraZeneca, χορηγήθηκε ξανά σε άτομα κάτω των 60 ετών.

Ο Ferhat Hüseyin, Υφυπουργός Υπεύθυνος για τη Δημόσια Διοίκηση του Μπαγκλαντές, ανακοίνωσε την κήρυξη απαγόρευσης κυκλοφορίας στις 22-28 Απριλίου λόγω της αύξησης του αριθμού των υποθέσεων τις τελευταίες εβδομάδες.

Η μερική απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κουβέιτ στο πλαίσιο των μέτρων Kovid-19 παρατάθηκε μέχρι το τέλος του Ραμαζανιού.

Η εταιρεία κοινωνικών μέσων ενημέρωσης Facebook ανέφερε ότι οι υπάλληλοί της μπορούν να συνεχίσουν να εργάζονται από το σπίτι μετά το τέλος της επιδημίας.

Αναφέρθηκε ότι η Παγκόσμια Τράπεζα ενέκρινε ένα επιπλέον πακέτο δανείων 8 εκατομμυρίων δολαρίων στη Γκάμπια ως μέρος της καταπολέμησης της επιδημίας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Source