Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα θερινών πτήσεων της Ryanair από την Κύπρο

Η Ryanair, στις 31 Μαρτίου ξεκίνησε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό της πρόγραμμα στην Κύπρο, με συνολικά 34 δρομολόγια, συμπεριλαμβανομένων πέντε νέων διαδρομών προς Μπάρι, Μπολόνια, Κέρκυρα, Ρόδο (λειτουργεί από τον Ιούλιο) και Βενετία Τρεβίζο (που λειτουργεί από τον Ιούνιο), τα οποία θα βοηθήσουν στην ενίσχυση Η εναέρια κυκλοφορία και ο τουρισμός της Κύπρου καθώς τα προγράμματα εμβολιασμού συνεχίζονται και η Ευρώπη ανοίγει ξανά εγκαίρως για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Το πρόγραμμα Summer Ryanair’s Cyprus 21 θα προσφέρει

  • 34 διαδρομές συνολικά
  • πέντε νέες διαδρομές από Πάφο προς Μπάρι, Κέρκυρα, Ρόδο, Βενετία Τρεβίζο (όλα λειτουργούν από δύο φορές την εβδομάδα) και Μπολόνια (λειτουργούν μία φορά την εβδομάδα).
  • 106 εβδομαδιαίες πτήσεις

Οι Κύπριοι καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν τώρα να κάνουν κράτηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε ακόμη χαμηλότερες τιμές και με την επιλογή να κάνουν χρήση της μηδενικής χρέωσης της Ryanair σε περίπτωση αλλαγής των σχεδίων.

Η Dara Brady, διευθυντής μάρκετινγκ και ψηφιακής, Ryanair, δήλωσε: «Καθώς τα προγράμματα διάθεσης εμβολιασμού συνεχίζονται τους επόμενους μήνες, η εναέρια κυκλοφορία πρόκειται να αυξηθεί αυτό το καλοκαίρι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το μεγαλύτερο καλοκαιρινό πρόγραμμα για την Κύπρο με 34 διαδρομές συνολικά, συμπεριλαμβανομένων νέων συνδέσεων προς Μπάρι, Μπολόνια, Κέρκυρα, Ρόδο και Βενετία Τρεβίζο. Οι Κύπριοι καταναλωτές και επισκέπτες μπορούν πλέον να κάνουν κράτηση για μια καλοκαιρινή καλοκαιρινή απόδραση με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι εάν αλλάξουν τα σχέδιά τους, μπορούν να μετακινήσουν τις ημερομηνίες ταξιδιού τους έως και δύο φορές με μηδενική αλλαγή μέχρι το τέλος Οκτωβρίου 2021. {…} “

Ο Σάββας Πέρδιος, αναπληρωτής κύριος τουρισμού, Κύπρος, σχολίασε επίσης λέγοντας,
«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τη Ryanair να ενισχύει τη σχέση της με την Κύπρο, με την προσθήκη νέων δρομολογίων που ευθυγραμμίζονται με την Εθνική Στρατηγική Τουρισμού 2030. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Ryanair για τη συνεχή υποστήριξή της και προσβλέπουμε σε μια ακόμη στενότερη συνεργασία στο μέλλον “

Σχολιάζοντας επίσης, η Μαρία Κουρούπη, ανώτερη διευθύντρια ανάπτυξης και επικοινωνίας αεροπορικών μάρκετινγκ, Hermes Airports, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βλέπουμε τη Ryanair να συνεχίζει τη βάση της στο αεροδρόμιο της Πάφου και προσβλέπουμε σε μια καλή επανεκκίνηση. Η έναρξη του προγράμματος πτήσεων της αεροπορικής εταιρείας S21 και η προσθήκη πέντε νέων δρομολογίων θα ενισχύσουν την περιοχή της Πάφου και την Κύπρο εν γένει. Το πρόγραμμα Summer 21 προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επιλογών τόσο για Κύπριους που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό, όσο και για τουρίστες που επιθυμούν να επισκεφθούν το νησί. Είμαστε πεπεισμένοι ότι μέσω μιας γόνιμης συνεργασίας, η επέκταση της Ryanair στην Κύπρο θα συνεχιστεί, με σημαντικό όφελος για την τουριστική βιομηχανία και την οικονομία της χώρας.

.Source