Ανακοινώνοντας ότι θα μοιραστεί δεδομένα με το Facebook, το WhatsApp πέφτει, το Telegram και το Signal αυξάνονται

Εφαρμογή άμεσων μηνυμάτων, κλήσεων και επικοινωνίας με λειτουργικότητα μεταξύ πλατφορμών Τι είναιμετά την αλλαγή της συμφωνίας απορρήτου Τηλεγράφημα και ΣήμαΈχει γίνει μια από τις πιο ληφθείσες εφαρμογές.

Σύμφωνα με τα νέα του Webtekno FacebookΈστειλε μια ειδοποίηση στους χρήστες του WhatsApp που έπρεπε να αποδεχτούν. Οι λογαριασμοί WhatsApp των χρηστών που δεν αποδέχονται τους νέους όρους, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης προσωπικών πληροφοριών Facebook και εταιρειών, θα διαγραφούν μετά τις 8 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το News Telegram and Signal, έγινε μια από τις εφαρμογές με τις περισσότερες λήψεις στην Τουρκία. Και οι δύο εφαρμογές ξεπέρασαν το WhatsApp στο Play Store.

Το κατάστημα εφαρμογών Android Play Store και το iOS Market App Store είναι από τις πιο αξιοσημείωτες εναλλακτικές εφαρμογές WhatsApp Τηλεγράφημα και Σήμα συνέβη.

“Ο ανοιχτός κώδικας είναι πάντα πιο ασφαλής”

Μιλώντας στον T24, ο ειδικός πληροφορικής υπενθύμισε ότι το Telegram δεν είναι ασφαλές, ιδρύθηκε από πρώην Ρώσους υπαλλήλους μυστικών υπηρεσιών και διευθύνεται από μια εταιρεία κοντά στην κυβέρνηση του Πούτιν.

“Οι κρυπτογραφημένες συνομιλίες πρέπει να αναδημιουργούνται κάθε φορά, και δεδομένου ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν το κάνουν αυτό, το περιεχόμενο μπορεί να διαβαστεί από την εταιρεία”, δήλωσε ο ειδικός, δηλώνοντας ότι ό, τι γράφεται στο Telegram καταγράφεται σε διακομιστές σε μη κρυπτογραφημένη μορφή.

Δηλώνοντας ότι η κρυπτογράφηση από σημείο σε σημείο χρησιμοποιείται στο WpatsApp, ο ειδικός πληροφορικής είπε, “Τα περιεχόμενα είναι ασφαλή. Το WhatsApp και το Facebook δεν αφορούν το τι μιλάτε, αλλά για το ποιος και πόσες φορές μιλάτε και με ποιον γνωρίζετε.”

«Η ασφαλής επικοινωνία μπορεί να γίνει με το σήμα», είπε ο ειδικός, «Δεν είναι εύκολο να αποφύγουμε την κοινή χρήση πληροφοριών, αλλά το ανοιχτό λογισμικό είναι πάντα πιο ασφαλές. Με τις πληροφορίες, αυτό που κάνει μπορεί να φανεί. Το σήμα είναι ανοιχτού κώδικα. Είναι ανοιχτό για επιθεώρηση. Το WhatsApp κ.λπ. είναι κλειστό. Αυτό που κάνει στο παρασκήνιο είναι αόρατο. ”

Νέα συμφωνία εμπιστευτικότητας ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου

Σύμφωνα με τις νέες πολιτικές απορρήτου του WhatsApp, οι χρήστες 8 Φεβρουαρίου 2021 Πρέπει να εγκρίνουν τους ενημερωμένους όρους πριν. Αναφέρεται ότι οι χρήστες που δεν αποδέχονται τη νέα συμφωνία απορρήτου δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το WhatsApp από αυτήν την ημερομηνία.

Η εταιρεία έκανε μια δήλωση μετά από έντονη κριτική από τους χρήστες σχετικά με αυτήν την απόφαση. “Ευρωπαϊκή περιοχή” ανακοίνωσε ότι οι χρήστες του δεν θα επηρεαστούν από αυτήν την ενημέρωση και ότι τα δεδομένα των χρηστών σε αυτήν την περιοχή δεν θα κοινοποιηθούν στο Facebook.

Οι καμπάνιες ξεκίνησαν στα κοινωνικά μέσα

Εμείς #whatsappsiliy εκστρατεία κοινωνικών μέσων που ξεκίνησε στο Twitter σε σύντομο χρονικό διάστημα άρχισαν να βλέπουμε την υποστήριξη και τη συμβολή πολλών κύκλων στην ατζέντα της Τουρκίας.

.Source