Ανακοινώσεις Αυγούστου σχετικά με το παιχνίδι ενάντια στην “Ομόνοια” – Τι είπε για τις μεταγραφές;

Ο προπονητής της ΑΕΚ Σοφρόνης Αυγουστί έδωσε συνέντευξη τύπου πριν από το αυριανό ντέρμπι εναντίον της Ομόνοια

«Έχουμε έναν σκληρό αντίπαλο, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. “Τα λάθη στο ντέρμπι αξίζουν τον κόπο”, δήλωσε ο Κύπριος προπονητής.

Αρχικά, είπε:

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας. Ο στόχος σε όλα τα παιχνίδια είναι τρεις πόντοι. Έχουμε έναν σκληρό αντίπαλο και πρέπει να επικεντρωθούμε. Τα λάθη του ντέρμπι αξίζουν τον κόπο. “Μερικοί παίκτες επιστρέφουν στην ομάδα, είμαστε όλοι έτοιμοι μαζί.”

Για την κατάσταση των παιχνιδιών Trujillo իրավիճ.

“Κάθε προπονητής θα προσπαθήσει να εκπλήξει. Θα προσπαθήσουμε να τον εκπλήξουμε! Ο Χάγκεν θα είναι μαζί μας. “Ο Τρουτζίλο είχε μια δύσκολη στιγμή, θα δούμε σήμερα αν μπορεί.”

Bolds համար για το γεγονός ότι οι παίκτες αγωνίζονται μέχρι το τέλος.

“Είναι σημαντικό ότι προσπαθήσαμε να κερδίσουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δείχνει πόσο θέλουν να κερδίσουν οι παίκτες. Οι παίκτες πρέπει να δώσουν το 100%, γιατί υπάρχει μια καλή λίστα στην ομάδα. ”

Παραγωγικότητα Omonia, τίτλος և κενό γήπεδο.

“Όταν υπάρχει έδρα, οι άνθρωποι θέλουν να είναι κοντά στην ομάδα. Το ξέρω πολύ καλά όταν η Αρένα είναι γεμάτη. Με αυτές τις πληροφορίες θα πάμε στο αυριανό παιχνίδι. Ο νικητής κάνει τη διαφορά. Είναι ένα παιχνίδι έξι πόντων. Το έχουμε δει πρόσφατα. “Η Ομόνοια είναι μια καλή ομάδα, αλλά έτσι είμαστε.”

Για νέα ενίσχυση, μηδενική άμυνα.

“Για να έρθει ένας παίκτης, πρέπει να είναι καλύτερος. Η διοίκηση πέτυχε και τους δύο στόχους και θα είναι άμεσα διαθέσιμη. Υπάρχουν παίκτες που έχουν δείξει ότι αξίζουν να είναι στην ομάδα. Πρέπει να διατηρήσουμε την ομαδική εργασία.

Το μηδέν στην άμυνα είναι ένας από όλους τους παίκτες. Υπάρχει μια ισορροπία στην ομάδα և δεν πρέπει να σταματήσουμε և ξεκούραση για ένα λεπτό. “Όταν ξεκουράζεσαι στο ντέρμπι, τότε θα τιμωρηθείς.”

Source