Αναμένονται 21 δραστηριότητες το 2021 που θα αντισταθμίσουν τις επιπτώσεις της πανδημικής χρονιάς …

Το κανάλι ειδήσεων CNN που εδρεύει στις ΗΠΑ έχει συγκεντρώσει πολλά νέα γεγονότα που μπορούν να γίνουν μάρτυρες το 2021, μετά το τέλος της πανδημικής χρονιάς που είχε ως αποτέλεσμα την ακύρωση πολλών εκδηλώσεων και εκδηλώσεων σε διάφορα επίπεδα.

Σύμφωνα με το CNN, εάν η τρέχουσα κατάσταση βελτιωθεί, όπως το αγκάλιασμα και το να μην ανησυχείτε για το αεροπλάνο, πολλές από τις δραστηριότητες στις οποίες συνηθίσαμε αλλά ακυρώθηκαν το 2020 θα μπορούσαν σταδιακά να επιστρέψουν στη ζωή μας.

 1. Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο

Το ξέσπασμα προκάλεσε την αναστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, ωστόσο, οι Ολυμπιακοί Αγώνες έχουν προγραμματιστεί για τον Ιούλιο του 2021. Η Επιτροπή Διεθνών Ολυμπιακών Αγώνων δήλωσε ότι οι φετινοί Ολυμπιακοί Αγώνες θα είναι «απλούστεροι και πιο προσεκτικοί».

 1. Διαγωνισμός τραγουδιού Eurovision

Θυμάστε το θέαμα πλήθους που ακούνε συναυλίες και μουσικές παραστάσεις, αισθάνονται τα συναισθήματά τους, ανεξάρτητα από το τι περνάει ο κόσμος; Μπορείτε να δείτε αυτές τις εικόνες ξανά το 2021. Ο διαγωνισμός Eurovision, ο οποίος αναβλήθηκε το 2020, αναμένεται να διεξαχθεί φέτος.

Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι ο Διαγωνισμός Τραγουδιού της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, τον Μάιο του 2021.

 1. Η προσγείωση της NASA στον Άρη

Το διαστημικό σκάφος της NASA θα προσγειωθεί στην επιφάνεια του Άρη τον Φεβρουάριο στο πλαίσιο του προγράμματος εξερεύνησης του κόκκινου πλανήτη.

 1. Ταξίδια και πολυσύχναστες συγκεντρώσεις

Σύμφωνα με το CNN, ακόμα κι αν δεν σχεδιάζετε διακοπές σε πολυσύχναστο μέρος, Κορωνοϊός Μόλις βελτιωθεί η κατάσταση με την κρίση του, η ιδέα των ασφαλών και χαλαρωτικών διακοπών μπορεί να σας δώσει ανακούφιση. Ελπίζουμε για έναν κόσμο όπου όλοι ζούμε μαζί ξανά.

 1. ΚορωνοϊόςΔιάδοση της ασυλίας κατά του e

CNN, ΚορωνοϊόςΔηλώνοντας ότι πρέπει να είμαστε ασφαλείς από την άποψη της υγείας για να φτάσουμε σε πράγματα που καθυστέρησαν ξανά λόγω του λόγου, σημείωσε ότι τα εμβόλια είναι διαθέσιμα σε όλους και ότι πολλές χώρες έχουν ξεκινήσει σχέδια εμβολιασμού.

Όπως λένε οι ειδικοί, ενδέχεται να μην βλέπουμε σημάδια «φυσιολογικής ζωής» μέχρι το τελευταίο εξάμηνο του έτους. Αλλά το αποτέλεσμα αξίζει την αναμονή.

 1. Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου

Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου, το οποίο διοργανώνεται κάθε τέσσερα χρόνια, είχε προγραμματιστεί να διοργανωθεί το 2020 με την ευκαιρία της 60ης επετείου του. Ωστόσο, η έναρξη, που αναβλήθηκε για το καλοκαίρι του 2021, θα πραγματοποιηθεί σε 12 χώρες υποδοχής, από την Ισπανία έως τη Ρουμανία και τη Ρωσία.

 1. Πρωτάθλημα Παγκόσμιου Κυπέλλου Κρίκετ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών, που διοργανώθηκε από το Διεθνές Συμβούλιο Κρίκετ, που αναβλήθηκε το 2020, αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην Ινδία το φθινόπωρο.

 1. 50ή επέτειος από την ίδρυση του Walt Disney World

Την 1η Οκτωβρίου, θα γιορτάζεται η 50ή επέτειος του Walt Disney World και θα μπορείτε να ανακαλύψετε τα διάσημα πάρκα και πολλά νέα πράγματα.

 1. Νέα μέτρα για το κλίμα

Το 2020 έπρεπε να είναι η χρονιά στην οποία τα παγκόσμια σχέδια για το κλίμα βρίσκονταν στο σωστό δρόμο. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη. Το επόμενο έτος αναμένεται να πάει καλύτερα καθώς η Ευρωπαϊκή Ένωση ενέκρινε σχέδια μείωσης των εκπομπών άνθρακα και δαπανώντας δισεκατομμύρια δολάρια για εναλλακτικές λύσεις καθαρής ενέργειας.

Η Κίνα, που θεωρείται ο μεγαλύτερος ρυπαίνων στον κόσμο, έχει δεσμευτεί να αφήσει άνθρακα έως το 2060 και η Ιαπωνία, η Νότια Κορέα και ο Καναδάς έχουν υποσχεθεί παρόμοιες υποσχέσεις για τη μείωση των ορυκτών καυσίμων.

Είναι δυνατόν να δούμε πιο φωτεινά σχέδια στη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή που θα πραγματοποιηθεί στη Γλασκόβη της Σκωτίας τον Νοέμβριο του τρέχοντος έτους.

 1. Νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ αναλαμβάνει τα καθήκοντά του

Το CNN δήλωσε ότι όταν ο Τζο Μπάιντεν αναλαμβάνει την προεδρία, όλα τα μάτια θα στραφούν στις Ηνωμένες Πολιτείες και ο αναπληρωτής του, Καμάλα Χάρις, θα κάνει ιστορία όταν αναλαμβάνει το αξίωμα ως η πρώτη γυναίκα και η πρώτη έγχρωμη γυναίκα.

 1. Νέες τηλεοπτικές εκπομπές

Το 2021 αναμένεται να είναι μια πολύ παραγωγική τηλεοπτική χρονιά. Το πολυαναμενόμενο δράμα “Friends” θα ξεκινήσει τον Μάρτιο. Το Netflix προσπαθεί να αναπτύξει μια ζωντανή έκδοση του κλασικού Cowboy Bebop.

 1. Νέες ταινίες

Το 2021, η νέα ταινία του James Bond “No Time To Die!” και μερικές ταινίες όπως το Fantastic Beasts 3 και το Black Widow θα κυκλοφορήσουν.

 1. Ο Τομ Κρουζ πηγαίνει στο διάστημα

Ο διάσημος ηθοποιός Tom Cruise θα μεταβεί κυριολεκτικά στο διάστημα στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, συμμετέχοντας στην πρώτη φανταστική ταινία που γυρίστηκε στο διάστημα με τη βοήθεια του Elon Musk και της NASA.

 1. Γίγαντας γέννα

Το 2021, παρά τους ενοχλητικούς θορύβους, πολλοί θα είναι σε θέση να μετρήσουν την έκταση της αγάπης τους ή του φόβου τους για τα έντομα, με το γεγονός «γιγαντιαίας επώασης» να βλέπει δισεκατομμύρια τζικαδάκια να αναπαράγονται στη γη κάθε 17 χρόνια. Η συνάντηση με αυτά τα έντομα θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία, καθώς ενδέχεται να μην τα βλέπουμε πολύ συχνά.

 1. 6G

Η Ιαπωνία και η Νότια Κορέα εργάζονται σε δίκτυα κινητής έκτης γενιάς για τη βελτίωση της απομακρυσμένης εργασίας και της εκπαίδευσης.

 1. Η εξάπλωση της τεχνητής νοημοσύνης σε κάθε τομέα

Η χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης θα γίνει πιο κοινή το 2021 καθώς θα βοηθήσει τις εταιρείες να πάρουν πιο έξυπνες αποφάσεις σχετικά με τη συμπεριφορά των πελατών.

 1. Τα Drones θα παραδίδουν παραγγελίες

Εταιρείες όπως οι Walmart, Amazo και UPS επικεντρώνουν τη δουλειά τους σε drone. Επομένως, μην εκπλαγείτε εάν αρχίσετε να λαμβάνετε τις παραγγελίες σας μέσω drone.

Η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ δημοσίευσε νέους κανόνες για τα αεροσκάφη που θα αυξήσουν την ένταξή τους στον εθνικό εναέριο χώρο. Έλαβε επίσης επίσημη έγκριση από την Amazon για την υπηρεσία επανδρωμένης παράδοσης το 2020.

 1. Η Βασίλισσα της Αγγλίας ολοκλήρωσε την 95η επέτειό της

Η βασιλεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β ‘ήταν η μεγαλύτερη στην ιστορία της χώρας της. Το 2021, τα 95α γενέθλιά του θα γιορτάζονται στις 21 Απριλίου.

 1. Επερχόμενες συναυλίες

Ενώ το 2021 θα γίνει μάρτυρας της επιστροφής του δημοφιλούς συγκροτήματος Spice Girl, διάσημοι τραγουδιστές όπως η Celine Dion σχεδιάζουν επίσης να παίξουν.

 1. Νέα άλμπουμ

Πολλοί τραγουδιστές όπως ο Ivan Sen και ο Adele επιβεβαίωσαν ότι θα κυκλοφορήσουν ένα άλμπουμ το 2021.

 1. Αγκαλιές

Το CNN ολοκληρώνει την έκθεσή του με την ακόλουθη πρόταση:

“Παρακαλώ το 2021, ας το κάνουμε πραγματικότητα.”

.Source