Ανασκαφές της κύριας γραμμής μεταφορέων Dr. Συνεχίζεται στην οδό Burhan Nalbantoğlu

Παράλληλα με τον αυξανόμενο πληθυσμό στην πρωτεύουσα Λευκωσία, η τεράστια επένδυση στο σύστημα αποχέτευσης, το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία σύγχρονα συστήματα υποδομής που θα καλύψει τις ανάγκες και τις υποδομές της πόλης, πραγματοποιείται στην πρωτεύουσα Λευκωσία.

Με ένα τεράστιο έργο, το 75% του οποίου έχει ολοκληρωθεί, για μια φιλική προς το περιβάλλον πόλη που είναι κατάλληλη για τις σημερινές συνθήκες διαβίωσης. Η τρέχουσα κύρια γραμμή μεταφοράς, η οποία είναι ανεπαρκής με τον αυξανόμενο πληθυσμό, θα ανανεωθεί με την πιο σύγχρονη τεχνολογία για να καλύψει τις ανάγκες της πρωτεύουσας, ωστόσο, το πρόβλημα οσμής που προκαλείται από την παλιά και ανεπαρκή γραμμή θα είναι τώρα ιστορία.

Χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ) και κόστος 105 και μισό εκατομμύριο TL (11,6 εκατομμύρια ευρώ) Το έργο Main Carrier Line της Λευκωσίας έχει φτάσει στο τελικό στάδιο. 10.400 μέτρα τοποθέτησης σωλήνων έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία μέχρι τώρα στο πλαίσιο του έργου, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του γενικού σχεδίου αποχέτευσης Λευκωσίας και στο μέλλον, το οποίο θα περιλαμβάνει τις περιοχές Gönyeli και Alayköy. Οι εργασίες συνεχίζονται αδιάκοπα σε έκταση 3,200 μέτρων Κάντε μερικό κλείσιμο δρόμου σε διαφορετικά σημεία για 40 ημέρες λόγω της εργασίας που πρέπει να γίνει στην περιοχή Ortaköy στο στάδιο του έργου.θα είναι

Η NTM έλαβε όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις στην περιοχή εργασίας

Ο Τουρκικός Δήμος Λευκωσίας (NTM) δήλωσε ότι οι οδηγοί που θα χρησιμοποιήσουν αυτήν τη διαδρομή θα πρέπει να δώσουν προσοχή στις πινακίδες κυκλοφορίας και στους δείκτες, λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και οδηγίες προκειμένου όλοι να πάνε στην εργασία και στο σπίτι με ασφάλεια.

Το κλείσιμο δρόμου για το πρώτο στάδιο λειτουργεί μεταξύ 8 Ιανουαρίου και 10 Ιανουαρίου

Από Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 09:30 π.μ. έως Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 11:00, Dr. Οι οδηγοί που κινούνται προς την κατεύθυνση της Λευκωσίας από την κατεύθυνση του Burhan Nalbantoğlu θα μπορούν να στρίψουν αριστερά από τον πρώτο ή δεύτερο δρόμο μετά το Levent Kolej και να φτάσουν στην οδό Yuzbasi Tekin Yurdabak ή στα φώτα Ortakoy πριν φτάσουν στα φανάρια Ortaköy.

Η NTM δήλωσε ότι οι πολίτες μπορούν να φτάσουν στη γραμμή λύσης ALO 185 24 ώρες κατά τη διάρκεια της περιόδου εργασίας, όταν είναι απαραίτητο, και ευχαρίστησαν το λαό της Λευκωσίας και ολόκληρο το κοινό για την κατανόησή τους κατά την περίοδο ανασκαφής.

Ο τουρκικός Δήμος Λευκωσίας θα συνεχίσει να μοιράζεται πληροφορίες σχετικά με άλλα κλεισίματα δρόμων που πρέπει να γίνουν στο πλαίσιο του έργου με το κοινό με συνεχή και πλήρη τρόπο.

.Source