Αναστασιάδης για τον Μητροπολίτη Μόρφου. Δεν θα κάνω δειλούς ήρωες | ΚΟΣΜΟΣ:

Ο Νίκος Αναστασιάδης ήταν σκληρός για τον Μητροπολίτη Μόρφου, καθώς και για τους ιερείς που δεν τήρησαν τα μέτρα του κοροναϊού.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Πολίτης», ο Πρόεδρος της Κύπρου ρώτησε για τη στάση της φροντίδας κατά τη διάρκεια της επιδημίας, «εάν υπάρχει ανοχή εκ μέρους του κράτους, ο κ. Αναστασιάδης όχι μόνο αρνήθηκε κάτι τέτοιο, αλλά επίσης είπε ότι ήταν σε επαφή». Με το εισαγγελέα επειδή θέλουν να επιβάλουν κυρώσεις.

ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΑΡΘΡΑ

Κύπρος. Ο Μητροπολίτης Μόρφου αρνείται να λάβει μέτρα κατά του κοροναϊού

“Αυτό που ερευνά, διαβουλεύουμε με τον Γενικό Εισαγγελέα, πρέπει να ερευνήσει. Δεν θα το δώσουμε σε κανέναν. Και είναι καιρός να συνειδητοποιήσουν ορισμένοι ότι, εκτός από οποιαδήποτε άποψη, το οφείλουν στους συμπολίτες τους. ” Γενικά “Πρέπει να σέβονται την υγεία και τη ζωή των συμπολιτών τους, ειδικά τους νόμους”, σχολίασε ο κ. Αναστασιάδης.

Ο Κύπριος πρόεδρος έχει επανειλημμένα μιλήσει με τον μητροπολίτη Μόρφου, ο οποίος έχει επανειλημμένα εκφράσει οργή, κυρίως για τα ομοφοβικά ρατσιστικά του σχόλια στην Κύπρο, καθώς και για τις απόψεις του σχετικά με την προέλευση του κοροναϊού, λέγοντας ότι είχε προβλεφθεί από τον Αστερίξ ή για τις αμβλώσεις. φταίνε για την ύπαρξή του.

«Έψαχναν το μετρό επί τόπου. Ως αποτέλεσμα της έρευνας, ο μητροπολίτης αθωώθηκε λέγοντας πράγματα ότι αν κάποιος πολίτης τα είπε, θα αντιμετώπιζε τις συνέπειες του νόμου. Θέλω να πω κάτι. Αν θέλετε, υπάρχει μια τάση από την πλευρά του և Το λέω πολύ τολμηρά να γίνω ήρωας. «Δεν θέλω να κάνω δειλούς ήρωες», σχολίασε ο κ. Αναστασιάδης.

,Source