Αναφέρεται ότι ο μεταλλαγμένος ιός μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Αναφέρεται ότι ο μεταλλαγμένος ιός μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir ανέφερε ότι υποψιάζονται ότι ο μεταλλαγμένος ιός μπορεί να είναι στις ΗΠΑ.

Αναφέρεται ότι ο μεταλλαγμένος ιός μπορεί επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

“Δεν έχουμε στοιχεία ότι ο μεταλλαγμένος ιός βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις παγκόσμιες επαφές, υποψιαζόμαστε ότι αυτό το στέλεχος ιού μπορεί να υπάρχει στη χώρα μας”, δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir. είπε.

Ο υφυπουργός Υγείας των ΗΠΑ Brett Giroir, νέος μεταλλαγμένος τύπος Κορωνοϊός ανακοίνωσε ότι το είδος του θα μπορούσε επίσης να είναι στις ΗΠΑ.

Ο Giroir στο πρόγραμμα Good Morning America που μεταδόθηκε στην τηλεόραση ABC, Κορωνοϊός πραγματοποίησε αξιολογήσεις σχετικά με την εστία.

Προέρχεται από το Ηνωμένο Βασίλειο και εντοπίζεται σε πολλές χώρες Κορωνοϊός “Δεν έχουμε στοιχεία ότι ο μεταλλαγμένος ιός είναι στις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά λαμβάνοντας υπόψη τις παγκόσμιες επαφές, υποψιαζόμαστε ότι αυτό το στέλεχος ιού θα μπορούσε να είναι στη χώρα μας”, δήλωσε ο Giroir σε μια ερώτηση σχετικά με το στέλεχος. είπε.

“Δεν έχουμε στοιχεία ότι η ασθένεια γίνεται ισχυρότερη, αν και υπάρχουν στοιχεία ότι το νέο στέλεχος του ιού εξαπλώνεται γρηγορότερα”, δήλωσε ο Giroir. χρησιμοποίησε την έκφραση.

Όσον αφορά τις προσπάθειες εμβολιασμού στη χώρα, ο Giroir είπε: «Έχουμε την πεποίθηση ότι τα εμβόλια θα λειτουργήσουν». μίλησε.

Άλλα παγκόσμια νέα

.Source