Αναφορά: Ο Jack Byrne που συνδέεται με τον Preston επιλέγει την κίνηση του APOEL στη Λευκωσία

Σύμφωνα με το The Irish Mirror, ο τραγουδιστής που συνδέεται με το Preston, Jack Byrne, επέλεξε τη μετακίνηση στο APOEL Λευκωσίας.

Υποστηρίζεται ότι ο Byrne έχει ήδη ολοκληρώσει μια ιατρική με την κυπριακή πλευρά, με το μέλλον του που φαίνεται να έχει πλέον διευθετηθεί.

Η κίνηση σημαίνει ότι ο Byrne θα επανενωθεί με τον αφεντικό του APOEL Mick McCarthy, ο οποίος έδωσε στο Byrne το ντεμπούτο της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας το 2019.

Φωτογραφία του Stephen McCarthy / Sportsfile μέσω Getty Images

Αυτό μπορεί να έχει αλλάξει την ισορροπία υπέρ του APOEL, με τον Byrne να παίρνει χρόνο για να πάρει την απόφασή του προτού τελικά επιλέξει μια επανένωση με τον McCarthy.

Ο Byrne, 24 ετών, κατευθύνεται στην Κύπρο ως ελεύθερος πράκτορας μετά τη λήξη του συμβολαίου του Shamrock Rovers, και αυτό σημαίνει ότι ο Preston έχασε.

Η Protathlima στην Κύπρο ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι η Preston έπαιζε το APOEL για την υπογραφή του Byrne, έχοντας δραστηριοποιηθεί στην ιρλανδική αγορά τα τελευταία χρόνια.

Φωτογραφία του Stephen McCarthy / Sportsfile μέσω Getty Images

Προσθέστε ότι η Lancashire Evening Post πρότεινε την περασμένη εβδομάδα ότι ο Preston αναζητά άλλο playmaker, και μια συμφωνία για την υπογραφή της Byrne δωρεάν θα είχε νόημα.

Ωστόσο, ο Byrne πηγαίνει σε ηλιόλουστες αναβάσεις μετά από 16 γκολ και 10 ασίστ σε 64 παιχνίδια για τον Shamrock Rovers, και ο Preston θα πρέπει να κοιτάξει αλλού αν θέλει μια νέα δημιουργική δύναμη.

Έχετε κάτι να μας πείτε για αυτό το άρθρο;

Αναφορά ισχυρισμών Ο Πρέστον θέλει τον Τσεντ Έβανς να είναι εντελώς παράξενος

Source