Αναχώρηση του Survivor 4. Πρωτόγνωρη διαφορά στο συμβούλιο. Υποψήφιος Αντι Σαλαγκουδίνη

Όλη η συνωμοσία εναντίον του Anti Salagudi στο “Survivor 4”

Η πραγματικότητα έχει γίνει με κάθε έννοια της λέξης “Survivor 4:«Τη Δευτέρα το βράδυ (22/2) στο νησιωτικό συμβούλιο με τεράστια δύναμη, δυσαρέσκεια και προσβολές και από τις δύο πλευρές. Ο υποψήφιος για παραίτηση ψηφίστηκε ξανά Αντι Σαλαγκουδίνη, το οποίο είναι πλέον σαφές ότι οι «κόκκινοι» θέλουν να συνεχίσουν, και δεν πετυχαίνουν. Για πέμπτη φορά στο Survivor Αντι Σαλαγκουδίνη Προσφέρεται από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας για ανταγωνιστικούς λόγους, αλλά και επειδή προσφέρει, όπως λένε, απολύτως τίποτα στην καμπίνα. ΜΙ: Η ομάδα του James Ames κέρδισε ασυλία Ο αγώνας της Δευτέρας με νεροτσουλήθρες και πολλά εμπόδια.

Ατομική ασυλία Η Καρολίνα κέρδισε από την κόκκινη ομάδα և Σωστά, γιατί είναι πολύ δυνατός παίκτης. Και μόλις η Καρολίνα προσφέρει έναν άλλο παίκτη να φύγει, όπως είπε, έχει ήδη στο μυαλό του ποιος θα ψηφίσει. Ωστόσο, το πεδίο της μάχης δεν ήταν τίποτα σε σύγκριση με το νησιωτικό συμβούλιο, όπου υπήρχε άνευ προηγουμένου ένταση, από τη Σόφια έως την Κόψιδα, προσβολές, σύνδεσμος με τον πατέρα του Anti Salagudi που από: Τριαντάφυλλο «Βοηθά» να μην αφήσει το παιχνίδι όσο είναι Ελευθερία Ελευθέριο Κατέρρευσε και βγήκε από το οροπέδιο κλαίγοντας.

ΜΙ: Η Σόφια επιτέθηκε στον Βαρντ επανάληψη »Δεν θα μου μιλήσετε έτσι, μιλήστε με τη γυναίκα σας և τον υπάλληλο που πληρώνετεΆκυρη σε έναν κόκκινο παίκτη ομάδας από κοινωνικά δίκτυα. ΜΙ: Η Σόφια επιτέθηκε επίσης στον Καψίδα λέγοντας ότι πρότεινε να τον ψηφίσει ως τον πιο αδύναμο παίκτη του Anti, και ο Copsidas αντέδρασε έντονα, λέγοντας ότι δεν συνέβη ποτέ. Ταυτόχρονα, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθέριο δεν θα βρεθούν ποτέ να διαφωνούν για μια διαμάχη για τον Κύπριο τραγουδιστή σε μια πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση.

Anthi Salagoudi – Όλοι είναι εναντίον του γιατί … βρίσκεται σε διακοπές.

“Είναι Ανησυχώ για μια προσωπική επίθεση στην οικογένειά μου περισσότερο από ότι είμαι υποψήφιος », είπε ο Αντί Σαλαγκούδι, ο οποίος δεν ανέφερε ποτέ τον πατέρα του, τη σχέση του με την πολιτική, κάτι που έκανε ο Τριαντάφυλλος. Πολλοί από τους παίκτες μιλούν ανοιχτά για την έλλειψη ανταγωνιστικότητας του Anti, ο Koro προσθέτει ότι δεν είναι σε θέση, αλλά δεν προσπαθεί καθόλου να φέρει νίκη στην ομάδα. «Είμαι κουρασμένος να στοχεύομαι. Νομίζω ότι Δεν υπάρχει λόγος να αναφερθώ στον πατέρα μου“Επειδή δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν”, λέει ο Αντίν, χωρίς να γνωρίζω ότι υπάρχει ένα ποσοστό αλήθειας σε αυτά που είπε ο Τριαντάφυλλος.

ΜΙ: Ο Τριαντάφυλος μίλησε δυνατά για τον Anti Salagudi“Δεν βοηθά την καλύβα, γι ‘αυτό ξεκινάμε πάντα με -2. Πηγαίνουν και τον γλείφουν, δεν καταλαβαίνει ότι εργάζονται πάνω του. Νομίζει ότι είναι κοντά του, ξαφνικά ερωτεύτηκαν μαζί του. Ο πατέρας του ήταν πρώην υπουργός πριν από λίγα χρόνια, supports τον υποστηρίζει, magic τη μαγεία του, θα πω τη γνώμη μουΟ Άντονι ισχυρίστηκε ότι ήταν λυπημένος από την αποχώρηση του Περικλή Κοντιλάτου, αλλά ο Τριαντάφυλος του είπε: “Δεν λυπάσαι για την αποχώρηση του Περικλή. Γελάσατε με τον Αντι. Δεν είναι για μένα. ” Ταυτόχρονα, ο Pericles Condilatos, τον οποίο ο Anthony αποκαλεί «φίλο» σε μια ανάρτηση στο Instagram, εξέπληξε. “Τι ζει στο νησί; Ο πατέρας του τον βοηθά, δεν κάνει τίποτα όλη την ημέρα.”

Η Ελευθερία Ελευθερίου κατέρρευσε. Δεν αντέχω πια!

ΜΙ: Η Ελευθερία Ελευθερίου δεν μπορούσε να αντισταθεί στην ένταση του συμβουλίου Με δάκρυα στα μάτια του, είπε ότι ήθελε να βγει. Επέστρεψε μετά από λίγο, αλλά η Άννα Μαρία Βέλι δεν θα του λυπάται, γιατί ο Κύπριος τραγουδιστής τον ονόμασε σχεδόν «κλέφτη». «Ξέρω ότι δεν έκλεψα, με καλεί κλέφτη στην Ελλάδα, φίλε μου. Δεν θέλω να μοιραστώ το φαγητό μου. Αλλά όλοι αισθάνεσαι πολύ καλά “, είπε η Άννα Μαρία Βέλι.

«Όταν επηρεάζουμε προσωπικά τον εαυτό μας, υπερασπίζουμε τη θέση μας σε πράγματα πολύ περισσότερο. Αλλά όταν προσβάλλουν άλλο άτομο, τον βλέπουμε, πρέπει να τον προστατεύσουμε επίσης. Αυτό λέει πολλά », πρόσθεσε ο Velli στην κάμερα του Survivor. Ελευθερία Η Ελευθερίου ζητά συνεχώς συγγνώμη, αλλά μάταια. Ο σημερινός δεύτερος αγώνας για την ασυλία θα πάει στον επόμενο υποψήφιο κοντά “Survivor 4:“Ενώ η Καρολίνα θα δείξει στον παίκτη που θέλει να φύγει από τον D. πραγματικότητα της επιβίωσης,

,Source