Ανδρέας Γεωργίου. Ο Κύπριος ηθοποιός μετακόμισε στο μέγα. Ποια θα είναι η νέα του τηλεοπτική σειρά;

Ανδρέας Γεωργίου. Ο Andreas Georgiou κάνει το τρίτο μεγάλο πέρασμα του, τινάζει το χέρι του ΜΕΓΑ, για να παρουσιάσει τη νέα του σειρά.

Λίγο πριν από το τέλος του έτους, η MEGA ξεκινά μια φανταστική αντεπίθεση για να τον πάρει σε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Έτσι, με την ανακοίνωση του σταθμού, γίνεται γνωστό ότι: Ανδρέας Γεωργίου θα κάνει μια εντελώς νέα σειρά για το κανάλι από την επόμενη σεζόν.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibWFpbl9iYW5uZXIgdmlzaWJsZS1zbSB2aXNpYmxlLXhzIj4KCQkJPCEtLSBBdGhlbnNfQXJ0aWNsZV9JbmxpbmVfTW9iaWxlIC0tPg0KPGlucyBjbGFzcz0iYWRzYnlnb29nbGUiDQogICAgIHN0eWxlPSJkaXNwbGF5OmlubGluZS1ibG9jazt3aWR0aDozMDBweDtoZWlnaHQ6MjUwcHgiDQogICAgIGRhdGEtYWQtY2xpZW50PSJjYS1wdWItNTkzNzE0Nzg0MzU3MDUyNCINCiAgICAgZGF0YS1hZC1zbG90PSIxNDUxNzQwNDg2Ij48L2lucz4JCQk8L2Rpdj4 =

Όπως διαβάζουμε, η σειρά θα φέρει “Η γη των ελιώνΚαι σε αυτό, ο Γεωργίου θα συνεργαστεί ξανά με απλούς υπόπτους, Βάνα Δημητρίου և: Cooley Nicholas“Στην πραγματικότητα, η MEGA δηλώνει ότι σχεδιάζουν և”άλλα φιλόδοξα έργα»Με έναν Κύπριο δημιουργό.

Η MEGA ξεκινά τη νέα χρονιά στη ζώνη υψηλού προφίλ ρίχνοντας “νέα μάχη” – δύο νέες σειρές. Αυτή είναι η σειρά “Excitement” που γράφτηκε από την επιστροφή της Tina Kampitsi և Mirto Kondova – “Almost Adults”. Ταυτόχρονα, αναζητήστε τις σούπερ 8 λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου!

Ανδρέας Γεωργίου. Ανακοίνωση MEGA

«Ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς և η δημιουργική του ομάδα έχει υπογράψει μια αποκλειστική συνεργασία με τη MEGA և προετοιμάζεται Prime Time Zone: τη νέα τηλεοπτική του σεζόν στη δραματική σειρά “Olive Land” του Van Dimitriou και σκηνοθεσία του.

Σε: ΜΕΓΑ ανακοινώνει την υπογραφή μιας πολύ ισχυρής νέας συνεργασίας με έναν από αυτούς τώρα Ανδρέας Γεωργίου, επιτυχημένοι δημιουργοί της νέας γενιάς. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα, θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα έργα αποκλειστικά μέσω της συχνότητας MEGA Τηλεοπτική σεζόν 2021-2022

Ο Ανδρέας Γεωργίου, μαζί με τον Van Dimitriou και τον Kulis Nikolaou, έχουν δημιουργήσει δράμα την τελευταία δεκαετία γραμμή που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικά τηλεοπτικά κανάλια. Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, η MEGA θα δείξει τη νέα δραματική σειρά “Olive Land” στην καλύτερη ζώνη ώρας της, καθώς και άλλα φιλόδοξα έργα.

Η προσθήκη του Ανδρέα Γεωργίου – η δημιουργική του ομάδα δίνει στο MEGA νέα ώθηση στη μυθοπλασία του σταθμού, η ανάπτυξη του οποίου είναι ένας από τους κύριους πυλώνες της στρατηγικής του.

Source