Ανεργία, αλκοόλ end αιματηρό τέλος σε … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Συχνές, έντονες διαφωνίες, σύμφωνα με συγγενείς, μετέτρεψαν τον 76χρονο σε 76χρονο άνδρα ως παιδικό δολοφόνο ως αποτέλεσμα του εθισμού στο αλκοόλ. Η δολοφονία διαπράχθηκε μπροστά από το μεγαλύτερο παιδί του εγκληματία με καρμπίνα, ο οποίος, σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες, είδε τον πατέρα του να σκοτώνει τον αδερφό του στην αυλή του σπιτιού τους στο Κορωπί.

Σε συνομιλία με το Protothema.gr, συγγενείς και γείτονες αποκάλυψαν το δράμα ότι η οικογένεια ζούσε με το θύμα, το οποίο, σύμφωνα με την μαρτυρία, είχε εθιστεί στο αλκοόλ. Ταυτόχρονα, είχε προβλήματα με την ψυχολογία του, τόσο επειδή ήταν άνεργος όσο και επειδή ήταν διαζευγμένος από τη γυναίκα με την οποία είχε δύο παιδιά. Ένας πατέρας και ένας γιος ζούσαν μαζί καθώς προσπαθούσαν να συναντηθούν σε ένα κατάστημα ξυλουργικής που ανήκει σε μια 76χρονη γυναίκα. Τα προβλήματά τους ήταν ένας άλλος λόγος για τη διαμάχη του πατέρα, για ακόμη και μικρούς λόγους.

https://www.youtube.com/watch?v=Bb_6seSsxig:

https://www.youtube.com/watch?v=-ND_iurs5 κιλά:

https://www.youtube.com/watch?v=0ylAGG0qwbc:

Σχολιάζοντας την προηγούμενη τραγωδία στο Κορωπί, ένας από τους ξαδέλφους του θύματος δήλωσε: «Ο ξάδερφος μου ήταν άνεργος, προφανώς είχαν οικονομικές διαφορές. Είχαν ένα κατάστημα ξυλουργικής. Δεν το περιμέναμε αυτό. ”

«Έλα, σκότωσα τον γιο μου», είπε ο 76χρονος στην αστυνομία λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία. «Ο Παναγιώτης ήταν άνεργος και είχε οικονομικές διαμάχες με τον πατέρα του. «Δυστυχώς, δεν περιμέναμε», είπε ο ένας συγγενής, ενώ ο άλλος είπε ότι «όταν πέθανε η μητέρα των παιδιών, η σύζυγος του δράστη, η 76χρονη γυναίκα βοήθησε και στήριξε τα δύο της παιδιά. Στην πραγματικότητα, η 76χρονη γυναίκα είχε εγκεφαλικό και περπατούσε σε “pi”. “Δεν μας φαίνεται πώς ήρθε να σκοτώσει τον γιο του αυτή τη στιγμή.”

3880994744057470 koro1 (1)

3880994728925276 koro2 (1)

Source