Αντίδραση από την Altun στην Ελλάδα, η οποία υποστηρίζει την τρομοκρατία και τους τρομοκράτες: ήρθε η ώρα να τερματιστεί η ατιμωρησία της

“ΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!”

Στο Altun share, “Η Ελλάδα φιλοξενεί συμπεριλαμβανομένης της τρομοκρατικής οργάνωσης του PKK. Οι τρομοκρατικές επιθέσεις κατά του συμμάχου του ΝΑΤΟ Τουρκία (συμπεριλαμβανομένων βομβιστικών επιθέσεων αυτοκτονίας) σχεδιάζουν. Ήρθε η ώρα της Ελλάδας να θέσει τέρμα στην ατιμωρησία! έδωσε θέση στις δηλώσεις του.

“Ορισμένες ξένες χώρες βοήθησαν αυτές τις ομάδες”

Μια δήλωση συμπεριλήφθηκε επίσης στην ανάρτηση. Τρομοκρατία, η Τουρκία υπογράμμισε ότι οι απειλές για την εθνική ασφάλεια και «η Τουρκία με την πάροδο των ετών · DEAS, όπως το PKK και η ασφάλεια της χώρας, η σταθερότητα και η ενότητα της διεξαγωγής αντιτρομοκρατικών εκστρατειών εναντίον στοχευμένων ομάδων. Η Τουρκία είναι μια σημαντική πρόοδος για την εξουδετέρωση αυτών των απειλών που καταγράφονται, ορισμένες ξένες χώρες βοήθησαν αυτές τις ομάδες “, είπε.

“ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ÖCALAN”

Ενώ υπογραμμίζει ότι η Ελλάδα είναι καταφύγιο για το PKK και το FETO, «Μια χώρα που ξεχωρίζει ως καταφύγιο για το PKK και το FETO είναι η Ελλάδα, ο γείτονάς μας και σύμμαχος του ΝΑΤΟ. Ενώ ο Öcalan ήταν σε φυγή, πολλοί Έλληνες νομοθέτες τον προσκάλεσαν στην Ελλάδα Τον Ιανουάριο του 1999, ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης πήγε στην Αθήνα ενώ σχεδίαζε τα επόμενα βήματά του, ενώ μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο του Ναϊρόμπι, συνελήφθη στην Κένυα.

.Source