Αντίδραση από τον Caner Erkin: Αυτά είναι τρελά

Η Φενερμπαχτσέ έχασε από το Γκόζπεπε 1-0 Κανέρ ΈρκινΗ αντίδραση στον διαιτητή μετά από μια θέση αντανακλάται στις κάμερες.

Ο Φενερμπαχτσέ, ο οποίος έχασε 1-0 από τον Γκζόπεπε την 26η εβδομάδα του Σούπερ Λιγκ, έπεσε 3 βαθμούς πίσω από τον ηγέτη Γαλατασαράι. Παρέμεινε στο ίδιο σημείο με τον Beşiktaş, ο οποίος πέρασε την εβδομάδα BAY.

Ο Caner, ο οποίος ξεκίνησε το παιχνίδι στο πρώτο 11 της κίτρινης-μπλε ομάδας και απομακρύνθηκε από το παιχνίδι στο 88ο λεπτό, αντέδρασε στους διαιτητές σε θέση στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 9ο λεπτό, οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε, που δεν μπόρεσαν να βρουν το ισοπαλία μετά το πέρας με το γκολ του Χάιλ, έδειχναν νευρικοί και βιαστικοί.

Ο Caner Erkin στο Goztepeli Alpaslan Ozturkο διαιτητής Χούσεϊν Γκότσεκ σταμάτησε το παιχνίδι. Ο Caner Erkin στη μπάλα πριν το παιχνίδι σταματήσει, αφού ο διαιτητής ξεκίνησε ξανά το παιχνίδι και το έδωσε στον Göztepe. “Αφήστε το Κοράνιο να συντριβεί, είναι τρελοί” Διαπιστώθηκε ότι είπε.

Αντέδρασε στο σύννεφο

Erol BulutΟι επιλογές προκάλεσαν επίσης συζητήσεις στην κοινή γνώμη του ποδοσφαίρου. Ενώ ο νεαρός τεχνικός δέχτηκε κριτική για την απομάκρυνση του Thiam από το παιχνίδι, ο Caner Erkin αντέδρασε στο παραίτημά του. Ο Caner, ο οποίος έκανε 47 περάσματα σε 88 λεπτά και πέτυχε ποσοστό επιτυχίας 75%, κέρδισε 3 διπλές μάχες και έχασε 2 από αυτούς.

.Source