Αντίο στο 2020 με το Art

Δρ. Οι ακαδημαϊκοί και οι καλλιτέχνες της Σχολής Καλών Τεχνών, που συναντήθηκαν στο Εκθεσιακό Κέντρο Πανεπιστημίου Near East που φιλοξένησε ο Suat Günsel, δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν να παράγουν με την ίδια παραγωγικότητα και αγάπη το 2021 όπως αποχαιρετούν το 2020 με την έκθεση 31 κομματιών που άνοιξαν.

Η τελετή έναρξης της έκθεσης, η οποία περιλαμβάνει 31 έργα που αποτελούνται από ζωγραφική, γλυπτική, κεραμικά και έντυπα έργα, πραγματοποιήθηκε από τον ιδρυτή πρύτανη του Πανεπιστημίου Near East Dr. Φιλοξενήθηκε από τον Suat İrfan Günsel. Κατά την έναρξη της έκθεσης, όπου εκτέθηκαν έργα 26 καλλιτεχνών, τονίστηκε η ισχυρή και ενοποιητική πτυχή της τέχνης υπό πανδημικές συνθήκες.

Καθηγητής Δρ. Ali Efdal Özkul: «Όσο υπάρχει η ανθρωπότητα, η παραγωγή τέχνης θα συνεχίσει να προσθέτει αξία στην ανθρωπότητα ανοίγοντας τον δικό της δρόμο χωρίς διακοπή».

Επικεφαλής του Τμήματος Μουσείων Σχολής Εγγύς Ανατολής Καθ. Δρ. Ο Ali Efdal Özkul είπε ότι η έκθεση, που άνοιξε την τελευταία ημέρα του έτους, συμβολίζει ότι οι καλλιτέχνες συνεχίζουν να παράγουν και να αγωνίζονται παρά όλες τις δυσκολίες. Καθηγητής Δρ. Özkul, «Δρ. Η φράση «Η τέχνη είναι ο ορισμός της ανθρωπότητας», που εκφράστηκε από τον Suat Günsel, μας καθοδηγεί στα έργα μας. Όσο υπάρχει η ανθρωπότητα, η παραγωγή της τέχνης θα συνεχίσει να προσθέτει αξία στην ανθρωπότητα ανοίγοντας το δρόμο της χωρίς διακοπή ».

Η έκθεση, η οποία άνοιξε στην αίθουσα εκθεσιακών πτυχίων του Πανεπιστημίου Near East και θα είναι ανοιχτή για τους επισκέπτες έως τις 15 Ιανουαρίου, εκθέτει πολύτιμα έργα σε διάφορα θέματα και τεχνικές σε πολλούς τομείς των πλαστικών τεχνών. Οι λάτρεις της τέχνης θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα έργα βραβευμένων ακαδημαϊκών και καλλιτεχνών στο ίδιο μέρος με την έκθεση, η οποία είναι η 367η έκθεση που προετοιμάστηκε αποκλειστικά για το Κυπριακό Μουσείο Μοντέρνων Τεχνών.

.Source