(ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ) Αυτό είναι το πρόγραμμα Pursa

Οι θέσεις στο APOEL είναι μικρότερες από τις ανάγκες της ομάδας, և Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πρέπει να συμβιβαστεί με αυτά τα δεδομένα.

Αν είχε την ευκαιρία, ο προπονητής της APOEL θα ήθελε να πάρει έναν ποιοτικό κεντρικό αμυντικό με κορυφαίο ταλέντο, έναν αριστερό-πίσω, έναν ακραίο επιθετικό, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό επειδή οι δυο σας έχουν ήδη κλείσει δύο μεταγραφές στην Bayern ern Garner.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ένα ιδανικό σενάριο είναι να βρεθεί ένας παίκτης που θα είναι ευέλικτος, θα είναι σε θέση να δώσει λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην αριστερή πτέρυγα, ένας ακραίος επιθετικός.

Η διαδικασία ενοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη, Պ Η APOEL προσπαθεί να ολοκληρώσει την εγγραφή το συντομότερο δυνατό. Με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, δεδομένου ότι το ζήτημα της εγκατάλειψης της εποχής είναι μια τυπική διαδικασία, δεν είναι απαραίτητο να φύγει άλλος παίκτης για να γίνουν οι επόμενες προσθήκες. Υπήρχε μια κενή θέση.

Κώστας Παναγιώτου

Οι θέσεις στο APOEL είναι μικρότερες από τις ανάγκες της ομάδας, և Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης πρέπει να συμβιβαστεί με αυτά τα δεδομένα.

Αν είχε την ευκαιρία, ο προπονητής του APOEL θα ήθελε να πάρει έναν ποιοτικό κεντρικό αμυντικό με κορυφαίο ταλέντο, έναν αριστερό-πίσω, έναν ακραίο επιθετικό, αλλά αυτό δεν είναι δυνατό επειδή οι δυο σας έχουν ήδη κλείσει δύο μεταγραφές στην Bayern և Garner.

Υπό αυτές τις συνθήκες, το ιδανικό σενάριο είναι να βρεθεί ένας παίκτης που θα είναι ευέλικτος, θα είναι σε θέση να παρέχει λύσεις τόσο στο κέντρο της άμυνας όσο και στην αριστερή πτέρυγα, στον ακραίο επιθετικό.

Η διαδικασία ενοποίησης βρίσκεται σε εξέλιξη, Պ Η APOEL προσπαθεί να ολοκληρώσει τη λίστα το συντομότερο δυνατό. Με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν, καθώς το ζήτημα της αναχώρησης της εραλδικής εποχής είναι μια τυπική διαδικασία, δεν είναι απαραίτητο να φύγει άλλος παίκτης για να γίνουν οι επόμενες προσθήκες. Υπήρχε μια κενή θέση, ο Αζιλίν և Τζένσεν έφυγε, և η εποχή αποχώρησης և η εποχή Ερντέλες կան υπάρχουν δύο κενές θέσεις που θα χρησιμοποιηθούν για τις ανάγκες αυτής της ομάδας.

Κώστας Παναγιώτου

Source