“Αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις … σηκωθείτε με δύναμη και αισιοδοξία”

Αισιοδοξία για «δικαιολόγηση της χώρας μας, κοινωνική δικαιοσύνη աճ ευημερία για όλους». – Μήνυμα ELAM για το νέο έτος

Αισιοδοξία – ελπίδα μέσω του Χριστουγεννιάτικου μηνύματος ELAM. που θέλει να μας φέρει τον επόμενο χρόνο Απόστολος Ανδρέας, Κερύνεια, Αμμόχωστος, Μόρφου.

Η ανακοίνωση είναι όπως είναι.

“Με την ευκαιρία της Πρωτοχρονιάς, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ELAM) εύχεται στον Ελληνισμό παντού ένα καλό, εποικοδομητικό και ανταγωνιστικό 2021.

Το περασμένο έτος ήταν γεμάτο σκληρή δουλειά και θυσίες των πολιτών που αντιμετώπισαν μια άνευ προηγουμένου κρίση υγείας με τραγικές συνέπειες για την οικονομία της χώρας μας.

Όσο για το εθνικό ζήτημα, μαστίζεται από τις συνεχιζόμενες προκλητικές-παράνομες ενέργειες της Τουρκίας, καθώς και από τη στροφή του καθεστώτος κατοχής για επίλυση των «δύο κρατών».

Ωστόσο, ο Κυπριακός Ελληνισμός έχει αποδείξει με την πάροδο των ετών ότι, παρά τις δυσκολίες, έχει τη δύναμη και το θάρρος να υπερασπιστεί την αξιοπρέπεια, την τιμή, την ιστορία και τον πολιτισμό μας απαιτώντας ό, τι δικαίως ανήκει σε αυτόν.

Πρέπει όλοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις της Πρωτοχρονιάς με δύναμη και αισιοδοξία, οι οποίες θα οδηγήσουν στην αιτιολόγηση της πατρίδας μας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και της ευημερίας για όλους τους ντόπιους πολίτες μας.

Καλή χρονιά σε όλους և Το επόμενο έτος μπορεί να μας φέρει ο Απόστολος Ανδρέας, η Κερύνεια, η Αμμόχωστος, η Μόρφου.

γραφείο Τύπου
Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (ELAM) “.

Source