Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας Ο Οκτάι θα έρθει αύριο στην ΤΔΒΚ

Αντιπρόεδρος της Τουρκικής Δημοκρατίας Fuat Oktay, αύριο το μέλλον της ΤΔΒΚ.
Θα πραγματοποιηθεί διήμερη επίσκεψη εργασίας Οκτάη, διαπραγματεύσεις για το Πρωτόκολλο Χρηματοοικονομικής Συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και ΤΔΒΚ
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Oktay θα συνοδεύεται από τον Τούρκο Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών Adil Karaismailoğlu, τον Διευθυντή Επικοινωνίας της Προεδρίας Fahrettin Altun και τον Επικεφαλής του Γραφείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού Ali Taha Koç.
Ο Οκτάι αναμένεται να συναντηθεί με τον Πρόεδρο Έρσιν Τατάρ, τον Πρωθυπουργό Έρσαν Σανέρ και τον Πρόεδρο του Κοινοβουλίου της Δημοκρατίας dernder Sennaroğlu στο πλαίσιο της επίσκεψής του.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα, ένα μνημόνιο συνεννόησης σχετικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μεταξύ της Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού και το πρωτόκολλο εφαρμογής για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε αυτοκινητόδρομους μεταξύ του Τούρκου στρατηγού Θα υπογραφεί η Διεύθυνση Αυτοκινητόδρομων και το Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών.
Τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης, ο Οκτάι θα συναντηθεί επίσης με τους επικεφαλής των οργανισμών Πλατφόρμας Οικονομικών Οργανώσεων
Το πρόγραμμα επίσκεψης του Οκτάι αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα.

.Source