Αντιπρόεδρος Fuat Oktay TRNC στην Τουρκία σήμερα

Ο Αντιπρόεδρος της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Fuat Oktay, έρχεται σήμερα στην ΤΔΒΚ.

Θα πραγματοποιηθεί διήμερη επίσκεψη εργασίας Οκτάη, διαπραγματεύσεις για το Πρωτόκολλο Χρηματοοικονομικής Συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και ΤΔΒΚ

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο Oktay θα συνοδεύεται από τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών της Τουρκικής Δημοκρατίας, Adil Karaismailoğlu, τον Πρόεδρο της Προεδρίας Επικοινωνίας Fahrettin Altun και τον επικεφαλής του Γραφείου Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ali Taha Koç.

Στο πλαίσιο των επισκέψεων του Οκτάη, ο Πρόεδρος Έρσιν ΤατάρΟ πρωθυπουργός Έρσαν Σανέρ και Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας, dernder Sennaroğlu.

Πρόεδρος Έρσιν ΤατάρΣτις 15.00 η Τουρκική Δημοκρατία θα δεχτεί τον Αντιπρόεδρο της Fuat Oktay.

Ο Πρόεδρος της Συνέλευσης της Δημοκρατίας μετά την έγκριση θα πραγματοποιηθεί στον Προεδρικό ηγέτη Sennaroğlu στις 16.00 για την Τουρκία για να δεχτεί τον Αντιπρόεδρο Fuat Oktay.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που θα πραγματοποιηθεί την πρώτη ημέρα, ένα μνημόνιο συνεννόησης σχετικά με τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης μεταξύ της Προεδρίας της Τουρκικής Δημοκρατίας και του Πρωθυπουργού και το πρωτόκολλο εφαρμογής για την πραγματοποίηση επενδύσεων σε αυτοκινητόδρομους μεταξύ του Τούρκου στρατηγού Θα υπογραφεί η Διεύθυνση Αυτοκινητόδρομων και το Υπουργείο Δημοσίων Έργων και Μεταφορών.

Τη δεύτερη ημέρα της επίσκεψης, ο Οκτάι θα συναντηθεί επίσης με τους επικεφαλής των οργανισμών Πλατφόρμας Οικονομικών Οργανώσεων

.Source