Αντρέ Κρις. Η Κύπρος βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης του iTunes.

Καλή τύχη στον Κύπριο καλλιτέχνη Andre Chris, ο οποίος επέστρεψε δυναμικά στην κορυφή του iTunes Charts με το νέο του τραγούδι, Never Again. Ποτέ ξανά, λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του, ανέβηκε στην κορυφή των iTunes Charts, μιας από τις σπουδαίες επιτυχίες των μεγάλων καλλιτεχνών; Ακούστε το τραγούδι: https://music.apple.com/cy/album/never-again-single/1550482765.

Δυναμικό ποπ τραγούδι με μοντέρνα φωνή words με λέξεις που προκαλούν ερεθίσματα և συναισθήματα. Το ατμοσφαιρικό μουσικό βίντεο για το τραγούδι γυρίστηκε πρόσφατα στο κέντρο του Λονδίνου և όπως αναμενόταν.

Η επιτυχία του Never Again ακολούθησε τρία τραγούδια από τον Andre Chris, το οποίο ξεπέρασε τα iTunes Charts σε 24 ώρες. Ο Magic Juice ανέβηκε στη δεύτερη θέση, ακολουθούμενος από τους τρίτους στην τρίτη θέση και ο Fallin ‘Out έκλεισε τα τέσσερα από τα πιο δημοφιλή τραγούδια.

Συνεργασία με τα καλύτερα ονόματα

Ο Andre Chris κατάφερε να συλλάβει το δημόσιο ενδιαφέρον με την ιδιαίτερη αισθητική του, ένα μοναδικό αυγό, με το οποίο πλησιάζει αρμονικά και παντρεύεται το στοιχείο pop funk. Έχει συνεργαστεί με ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως ο Chris Gehringer Senior Masting Engineer Partner, Sterling Sound, Dave Kutch Grammy Nomination Engineer, Mastering Palace, Randy Merrill Ster Mastering Engineer, Sterling Sound.

Source