Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ελληνική κυβέρνηση

Ο Joe Biden, ο οποίος εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ, δήλωσε ότι ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον αρχηγό της Ελληνοκυπριακής Διοίκησης (GASC) Νίκο Αναστασιάδη και την ελληνική κυβέρνηση.

Joe Biden: Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ελληνική κυβέρνηση

Η προεδρική προεδρία των ΗΠΑ που θα παραμείνει στις υπόλοιπες μέρες Τζο Μπάιντεν, Τουρκία αντιμετώπισε πρόσφατα προβλήματα, ιδίως στην Ανατολική Μεσόγειο και έκλεισε το μάτι του Βαρόσα στην ελληνοκυπριακή διοίκηση.

Σύμφωνα με τις ειδήσεις στον ελληνικό τύπο, σύμφωνα με τη γραπτή δήλωση του εκπροσώπου της ελληνοκυπριακής κυβέρνησης Κυριάκου Κούσιο, ο Μπάιντεν έστειλε μια ευχαριστήρια επιστολή στον Αναστασιάδη, ο οποίος τον συγχαίρει μετά την εκλογική του νίκη.

“ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΛΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ”

Ο Μπάιντεν, στην επιστολή του, “Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Ελληνοκύπριο ηγέτη Αναστασιάδη και την ελληνική κυβέρνηση για την αντιμετώπιση των κοινών δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι δύο χώρες και οι λαοί τους”. χρησιμοποίησε την έκφραση.

Δηλώνοντας ότι επιθυμεί να συναντηθεί με τον Έλληνα ηγέτη Αναστασιάδη στην επιστολή του, ο Μπάιντεν τόνισε ότι ανέλαβαν την Προεδρία με τον αναπληρωτή του Καμάλα Χάρις σε μια εποχή παγκόσμιων προβλημάτων όπως ο κοροναϊός και η αλλαγή του κλίματος και απαιτώντας διεθνή συνεργασία.

Joe Biden: Ανυπομονώ να συνεργαστώ με την ελληνική κυβέρνηση # 1

Source