Ανόρθωση Ανόρθωσης για το ντέρμπι-Ta … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Με μόνο τρία παιχνίδια που απομένουν στην κανονική σεζόν, το Anorthosis ακολουθείται από ένα ντέρμπι με τους ηγέτες του πρωταθλήματος AEL. Οι δύο ομάδες χωρίζονται με τέσσερις πόντους: αυτός είναι ένας από τους αγώνες που όλοι θέλουν να παρακολουθήσουν.

Η Ανόρθωση προσπαθεί να ενημερώσει τους φίλους της για τον ανταγωνιστή μέσω της ανάλυσης των στατιστικών της AEL.

Τα στατιστικά στοιχεία που παρέχει το Anorthosis είναι λεπτομερή.

Εκτίμηση

Η ΑΕΛ νίκησε τον Απόλλωνα με 48 πόντους σε μια νίκη επί της Πάφου, η οποία είναι πάνω από τέσσερις φορές μεγαλύτερη από την 44 της Ανόρθωσης. Αυτοί οι πόντοι προέρχονται από 15 νίκες και τρεις ισοπαλίες, στις οποίες ο αριθμός των νικών είναι οι καλύτερες ομάδες αυτής της χρονιάς. Η Ανόρθωση έχει 13 νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Κάποια μέσα, κάποια έξω

Η ομάδα της Λεμεσού έχει την καλύτερη νίκη εντός έδρας με 11 νίκες σε 12 παιχνίδια, αλλά φαίνεται να χάνει δύναμη όταν φεύγει από την πατρίδα της. Στο εξωτερικό, η συγκομιδή του είναι στην έκτη θέση με τέσσερις νίκες σε 11 παιχνίδια, μία ως επισκέπτης του Απόλλωνα. Η Ανόρθωση συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο, γιατί στα τελευταία εννέα που έχουμε, έχουμε μια νίκη έξω, αντίθετα, οκτώ νίκες στη σειρά στο σπίτι.

Η προϊστορία επιβεβαιώνει

Παρόλο που περνάμε έναν χρόνο όπου οι συνθήκες είναι διαφορετικές, τα αποτελέσματα των συναντήσεων με την AEL, όταν την καλωσορίζουμε, είναι ίδια με τη συμπεριφορά και στα κεντρικά μας γραφεία φέτος. Από τότε που συμμετείχα στον Αντώνη Παπαδόπουλο το 1986, έχουμε παίξει 32 παιχνίδια στο γήπεδο μας κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Μετρούν 22 νίκες, οκτώ ισοπαλίες και δύο ήττες. Αναφέρεται ότι δύο οικοδεσπότες στο “Pap” δεν πέρασαν χρόνο με τους οικοδεσπότες μας. Το 2002-03 παίξαμε στο Παραλίμνι και το 2013-14 στο GSZ.

Σκοπός:

Η ΑΕΛ με 41 γκολ είναι η δεύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, αλλά σε αυτή τη στατιστική κατηγορία, το πεδίο παίζει ρόλο. Συγκεκριμένα, 30 από αυτά τα γκολ σημειώθηκαν εντός και 11 εκτός. Σε 21 παθητικά γκολ, η ΑΕΛ είναι η χειρότερη στα πέντε πρώτα μετά την Ανόρθωση και η ΑΕΚ παραχώρησε 20.

Τι συνέβη στον πρώτο γύρο;

Εμείς 1 μετά τον στόχο του Μαΐου. Χάσαμε 0 από την AEL στη Λεμεσό. Αυτό ήταν το πρώτο μας παιχνίδι της χρονιάς που δεν σκοράραμε.

Δείτε τα στάδια.

Συμμετοχές παικτών:

Ο τερματοφύλακας Vozinia είναι ένας από τους λίγους παίκτες στο πρωτάθλημα που έπαιζε 23 90 λεπτά κάθε λεπτό. Οι συμμετοχές ακολουθούνται από τον κεντρικό αμυντικό Andre Teizeyran με 21 Maninger Torres. Οι Artimatas K., Galicios, Lorian և Korea έχουν 21 αντίστοιχα στην ομάδα μας.

Ποιος σφυρίζει;

Διαιτητής: Teuli Chrysovalantis

Ο πρώτος βοηθός διαιτητή είναι ο Σωτηρίου Μιχάλης

Ο δεύτερος βοηθός του διαιτητή, Andreu P. Αντρέας

4ος διαιτητής: Costa Robertos

ΚΑΤΩ: Christopher Timothy

AVAR: zi iortsis Όμηρος

Παρατηρητής: Τσαγγάρης Μάριος

Source