Ανόρθωση. “Ο Ρισβάνης θέλει να κινηθεί ως ελεύθερος πράκτορας, θέλει επίσης τη Νίναβα”, λένε οι Κύπριοι.

Σύμφωνα με τις κυπριακές δημοσιεύσεις, ο Σπύρος Ρισβάνης βρίσκεται στη λίστα μεταφοράς Ανόρθωσης. Στην πραγματικότητα, οι Κύπριοι ισχυρίζονται ότι ο Έλληνας προσπαθεί να το ξεφορτωθεί Ατρόμητος, ενώ ακόμη και αν ο Κυπριακός σύλλογος χρειάζεται να πληρώσει χρήματα στην ελληνική ομάδα, τα χρήματα δεν απαγορεύονται.

Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται επίσης για τον κεντρικό μεσαίο μέσο του ΠΑΟΚ Νίκα Νίνουα.

Η θέση του είναι λεπτομερής goal.philenews.com:

Η Ανόρθωση διαδόθηκε «δίχτυα» για να αποκτήσει τον Σπύρο Ρισβάνη. Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός της Atromitos είναι η επιλογή του Timur Ketspaya να ενισχύσει την πλάτη της «κυρίας» και έχουν ήδη ξεκινήσει προσπάθειες για την ολοκλήρωση της μεταφοράς.

Σύμφωνα με το “Goal”, η ομάδα της Αμμοχώστου χτύπησε την πόρτα του “Atromitos”, με την οποία ο 26χρονος έχει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Η ομάδα του Περιστέρι απαιτεί χρήματα για τη μεταφορά του παίκτη, αλλά οι απαιτήσεις του αθηναϊκού συλλόγου έχουν μειωθεί σημαντικά σε σύγκριση με το περασμένο καλοκαίρι, όταν ζήτησε 200.000 ευρώ.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ποσό που ζητά δεν είναι απαγορευτικό για την Ανόρθωση. Ο Ρισβάνης είναι «σύμμαχος» των «μελαχρινών», καθώς είναι «καυτός» για να μετακομίσει στην «Κυρία», είπε ακόμη ότι θα προσπαθήσει να τον απελευθερώσει για να ανοίξει το δρόμο για το τέλος της μεταφοράς.

Εκτός από τον κεντρικό αμυντικό, ο Timur Ketspayan ζήτησε να αποκτήσει ένα δημιουργικό περιβάλλον στην ποδοσφαιρική διάλεκτο “δεκαοκτώ”. ΜΙ: Νίκα Νίνουα ի: ΠΑΟΚ Η Ανόρθωση ενδιαφέρεται, αλλά η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη (μέχρι στιγμής) δεν έχει χτυπηθεί.

Αντίθετα, με τις οδηγίες του Γεωργιανού προπονητή, ξεκίνησε η «σκόνη» των βιογραφιών άλλων στόχων για τη μεταφορά υποψηφίων. Δεν αποκλείεται ότι η μεταφορά χρημάτων μπορεί να σχετίζεται με το μέλλον του Dor Michas στον “Αντώνη Παπαδόπουλο”. Παρά τις φήμες για την επιστροφή του στο Ισραήλ, δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον από τη Μακάμπι Χάιφα, ούτε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής ανακοίνωσε την πρόθεσή του να φύγει.

Εάν η φωτιά σβήσει μετά τον καπνό, և Ο Mikha θα μετακομίσει στην πατρίδα του, θα ανοίξει μια ξένη θέση, τότε η Ανόρθωση θα μπορεί να κινηθεί για τον παίκτη A-list. Σας υπενθυμίζουμε ότι για κάθε αύξηση τον Ιανουάριο, το μπλε και το λευκό πρέπει να διαγράψουν το πρόγραμμα αναπαραγωγής. λίστα:

,Source