“Αν είστε ενάντια στο άγχος, ανοίξτε ένα μονοπάτι ή d

Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Οικονομίας και Ενέργειας Ερχάν Αρίκλι, δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ΚΙΒ-ΤΕΚΥπενθυμίζοντας την προσφορά που ακύρωσαν παρεμβαίνοντας στην αγορά καυσίμων », είπε ότι θα ανοίξουν μια« διεθνή προσφορά »το συντομότερο δυνατό και θα καθορίσουν την εταιρεία που θα δώσει την καταλληλότερη προσφορά μεταφοράς για το ίδρυμα.

«Εκτιμούμε σήμερα ότι οι προσφορές για μεταφορά είναι περίπου 35 έως 38 $. Ωστόσο, εάν ανοίξει ο διεθνής διαγωνισμός, υπολογίζουμε ότι το ποσό αυτό θα πέσει κάτω από τα 30 δολάρια.

“ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΜΟΥ;”

«Ενώ βρισκόμαστε σε αυτόν τον αγώνα, ο El-Sen με προκαλεί να ακυρώσω τις δημοπρασίες. Ο Arıklı λέει, “Θα σας βγάλουμε από αυτό το κάθισμα.” “Είπε στον El-Sen,” Γιατί δεν είσαι μαζί μου στον πόλεμο που έδωσα έμφαση στο Kıb Tek. Δεν είσαι εργάτης; ” κατευθύνθηκε η ερώτηση.

“Μοιράζεσαι την έμφαση;” Ο Arıklı είπε, “Αλλά αν είστε ενάντια στην έμφαση, στηρίξτε μας … Είτε ανοίξτε έναν δρόμο είτε βγείτε από το δρόμο … Τουλάχιστον μην σκιάσετε.”

Η κοινή χρήση του Arıklı έχει ως εξής:

«ΧΕΡΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ …;

Σήμερα ΚΙΒ-ΤΕΚΣταματήσαμε μια άλλη προσφορά στην Τουρκία. Ο διαγωνισμός αφορούσε τη μεταφορά καυσίμων.

Το συντομότερο δυνατό, θα ανοίξουμε ένα «Διεθνές Διαγωνισμό», όχι ένα «Εθνικό», και θα καθορίσουμε την εταιρεία που θα προσφέρει την καταλληλότερη προσφορά μεταφοράς για το ίδρυμα.

Εκτιμούμε ότι επί του παρόντος οι προσφορές για μεταφορά είναι περίπου 35 έως 38 $. Ωστόσο, εάν ανοίξει ο διεθνής διαγωνισμός, εκτιμούμε ότι ο αριθμός αυτός θα πέσει κάτω από τα 30 δολάρια. Εάν το πετύχουμε αυτό, υπολογίζουμε ότι το μηνιαίο κέρδος του ιδρύματος θα είναι ισοδύναμο με τους μισθούς των υπαλλήλων του ιδρύματος.

Το ίδρυμα έχει επί του παρόντος καύσιμα στις δεξαμενές του για να μας διαχειρίζεται για μια ορισμένη χρονική περίοδο. Δεν υπάρχει πρόβλημα …

Ενώ βρισκόμαστε σε αυτόν τον αγώνα, ο El-Sen με προκαλεί να ακυρώσω τις δημοπρασίες. Λέει «Θα σας βγάλουμε από αυτό το κάθισμα».

Ο Man ρωτά τότε τον Πρόεδρο του El-Sen. Γιατί δεν είσαι μαζί μου στη μάχη που έδωσα έμφαση στο Kıb Tek; Δεν είσαι εργάτης;

Δεν είναι δυνατό να πούμε αν μοιράζεστε την έμφαση.

Αλλά αν είστε ενάντια στο άγχος, υποστηρίξτε μας …

Ξέρεις ένα ρητό? Κάντε έναν δρόμο ή βγείτε από το δρόμο …

Τουλάχιστον μην σκιάζεις … “

.Source