“Αν και προειδοποιήσαμε επανειλημμένα τις αρχές για τη σκηνή, πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν.

Özlem Gürkut:

Μιλώντας για την «Σκηνή της Ζωής» που ιδρύθηκε στο Ortaköy της Λευκωσίας, ο Gürkut, πρόεδρος της Ιατρικής Ένωσης, είπε: «Πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε αυτήν τη σκηνή παρά τις προειδοποιήσεις. Εμείς, ως εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, έχουμε προειδοποιήσει τις αρχές για αυτό το θέμα πολλές φορές », είπε.

Özlem Gürkut:

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Πρόεδρος του Κυπριακού Ιατρικού Συλλόγου Ozlem GurkutΈκανε αξιολογήσεις σχετικά με τη διαδικασία καταπολέμησης της επιδημίας, ως επισκέπτης στο πρόγραμμα που δημοσιεύθηκε στο BRT.

3 νοσοκόμες που εργάζονται στην υπηρεσία έκτακτης ανάγκης στο κρατικό νοσοκομείο Λευκωσίας Κορωνοϊός Αναφερόμενος στο θετικό αποτέλεσμα της δοκιμής και στην καραντίνα 21 νοσηλευτών στο πλαίσιο της παρακολούθησης επαφής, ο Gürkut υπενθύμισε ότι οι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη δεν έχουν καμία πιθανότητα να συμμορφωθούν με τον κανόνα κοινωνικής απόστασης και δήλωσε ότι οι πιο επικίνδυνοι εργαζόμενοι στον κόσμο είναι εργαζόμενοι στην υγειονομική περίθαλψη.

Αναφερόμενος στο ζήτημα των δοκιμών PCR, ο Gürkut τόνισε ότι το ποσοστό ανίχνευσης του ιού είναι χαμηλό και ότι αυτός είναι ένας από τους σημαντικότερους λόγους για την εξάπλωση της εσωτερικής μετάδοσης.

Αναφερόμενος στο ζήτημα «Σκηνή ζωής» που ιδρύθηκε στο Ortaköy της Λευκωσίας, ο Γκρούκτ είπε, «Δεν αρκεί πλέον να λαμβάνουμε μέτρα στα σύνορα. Καθώς ο αριθμός των περιπτώσεων μειώνεται, χαλαρώνουμε όσον αφορά τα μέτρα. Για παράδειγμα, η σκηνή στη Λευκωσία. Πολλοί άνθρωποι συγκεντρώθηκαν σε αυτήν τη σκηνή παρά όλες τις προειδοποιήσεις. Εμείς, ως επαγγελματίες υγείας, έχουμε προειδοποιήσει πολλές φορές τις αρχές σχετικά με αυτό το θέμα ».

Άλλα νέα για την ΥΓΕΙΑ

.Source