Αξιολογήστε στον Πρόεδρο της Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων Hasan Esendağlı Cyprus Post

Αυτό που συνέβη στις εκλογές της προεδρίας της Δημοκρατίας της ΤΔΒΚ και μπήκε στην πολιτική λογοτεχνία με την “περίεργη” Επίσημη CanaltayΤο ζήτημα της «μη εκλογής» εξακολουθεί να είναι το σκηνικό τόσο των πολιτικών όσο και των νομικών απόψεων.

Από την άλλη πλευρά, παρόλο που “διαφορετικά μέσα και αντιφατικές φωνές” εξακολουθούν να αντικατοπτρίζονται στον τύπο, η UBP έχει “Επίσημη CanaltayΥπάρχει μια πλειοψηφική απόφαση συναίνεσης για το “υψηλότερο επίπεδο” στο όνομα.

Στο παρασκήνιο, υπάρχει μια κυρίαρχη άποψη ότι το όνομα Canaltay θα οριστεί ξανά και θα “επανεκλεγεί”, αν και με λίγους γύρους.

Το Κόμμα Εθνικής Ενότητας αναμένει γνώμη επί του θέματος από την εισαγγελία, την οποία εφάρμοσε την περασμένη εβδομάδα.

Αν η αντίθεση Tufan erhürmanΌπως αναφέρεται στο κοινοβουλευτικό βήμα, “η αναμενόμενη άποψη είναι μάταιη” …

Της Cyprus Post Ο Hasan Esenda Eslı, ο Πρόεδρος της Ένωσης Δικηγορικών Συλλόγων της ΤΔΒΚ, εξέφρασε την άποψη ότι αυτό το ζήτημα δεν ήταν νομικό.

Πρόεδρος της Ένωσης Esendağlı, για την υποψηφιότητα και πάλι «Δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο. Το θέμα είναι πολιτικό και όχι νομικό, δεν έχει θέση στην πράξη ως προς το κοινοβούλιο. Νομίζω ότι θα ήταν σωστό να το αφήσουμε αυτό στους πολιτικούς. έκανε την αξιολόγησή του.

.Source