«Αξιολόγηση υψηλού επιπέδου»

Νέα διαδικασία διαχείρισης στο Saray: «Αξιολόγηση υψηλού επιπέδου»

Πραγματοποιήθηκε μία από τις συναντήσεις, τις οποίες ο Πρόεδρος Ersin Tatar ανακοίνωσε προηγουμένως ως «Ανώτατο Συντονιστικό Συμβούλιο», αλλά επικρίθηκε για το ότι δεν είχε αντίστοιχο στο Σύνταγμα.

Αυτή τη φορά, χωρίς κανένα χαρακτηρισμό από την προεδρία, “Οι τελευταίες εξελίξεις στη χώρα αξιολογήθηκαν” ανακοίνωσε στη συνάντηση, μαζί με τον Πρωθυπουργό και ορισμένους υπουργούς, την Τουρκία (TR), τον Πρέσβη της Λευκωσίας Ali Murat Başçer και επέστησε την προσοχή στη συμμετοχή των διοικητών.

Οι ακόλουθες πληροφορίες δόθηκαν από την Προεδρία:

«Υπό την προεδρία του Προέδρου Ersin Tatar για να αξιολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις στη χώρα. Ο Πρωθυπουργός Hamza Ersan Saner, ο Πρέσβης της Δημοκρατίας της Τουρκίας στη Λευκωσία, ο Ali Murat Başçer, ο Διοικητής των Τουρκικών Ειρηνευτικών Δυνάμεων Στρατηγός Σέιζι Οζτούρκ, ο Διοικητής των Δυνάμεων Ασφαλείας Στρατηγός Zorlu Topaloğlu, ο Υπουργός Εξωτερικών Tahsin Ertuğruloğlu, ο Υπουργός Εσωτερικών Kutlu Πληθυσμός και ο Υπουργός Υγείας Ali λειτουργούν με τη συμμετοχή της Προεδρικής Προεδρίας πραγματοποιήθηκε συνάντηση. “

Το περιεχόμενο της συνάντησης δεν αποκαλύφθηκε.

Source