Απάντηση της ΤΔΒΚ από νομοθέτες στην Τουρκία: «Αυτή δεν είναι η επαρχία σου»

Ο Πρόεδρος του ΑΚΡ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ισχυρίστηκε ότι νέα ρεκόρ σπάστηκαν κάθε μήνα στις εξαγωγές και στη βιομηχανική παραγωγή. Ο Ερντογάν είπε επίσης ότι το 2021 θα είναι το «έτος εκτροφής».

17-04-2021 17:40

Ο Πρόεδρος του AKP Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παρακολούθησε την τελετή έναρξης της γέφυρας Hasankeyf-2 με ζωντανό σύνδεσμο.

Στην ομιλία του, το πεδίο koronavirüsl καταπολέμηση του Ερντογάν Αναφερόμενος στη διάρκεια της διαδικασίας εμβολιασμού στην Τουρκία, “οι σχεδόν 100 χώρες στον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα δεν μπορεί να φτάσει ακόμη και την πρώτη δόση του εμβολίου, εφαρμόσαμε 20 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στους πολίτες μας “, είπε.

Δηλώνοντας ότι λαμβάνει νέα για νέα ρεκόρ στην εξαγωγή και τη βιομηχανική παραγωγή κάθε μήνα, ο Πρόεδρος του ΑΚΡ είπε: «Θα μετατρέψουμε το 2021 σε ένα έτος βιασύνης για τη χώρα μας και το έθνος μας».

Στιγμιότυπα από την ομιλία του Ερντογάν:

“Ο αείμνηστος Özal είναι ένας σπουδαίος πολιτικός που έχει αγωνιστεί για την ενίσχυση και την ανάπτυξη της χώρας μας και έχει δημιουργήσει θρόνο στις καρδιές του έθνους μας με την ειλικρίνεια, την ειλικρίνεια και την επιμέλεια του.

Εργαζόμαστε με όλη μας τη δύναμη για να σηκώσουμε το πανό υπηρεσιών που αναλάβαμε από πατριωτικούς πολιτικούς όπως ο αείμνηστος Özal.

Αυτή η γέφυρα, η οποία θα παρέχει τη σύνδεση μεταξύ των συνόρων Batman, Mardin και Habur, θα επηρεάσει το εμπόριο της περιοχής μας.

«ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ»

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να φέρουμε αυτήν τη γέφυρα που χτίσαμε στον δρόμο Batman, Hasankeyf, Yercüş, Midyat στη χώρα μας. Υπάρχει επίσης μια δίοδος για πεζούς. Αυτό το έργο θα εξοικονομήσει σημαντικά χρόνο και καύσιμο. Θα έχει πολλαπλασιαστικό αποτέλεσμα στο εμπόριο της περιοχής μας. Συγχαίρω όλα τα ιδρύματα και τους εργολάβους που συνέβαλαν στην κατασκευή αυτού του γιγαντιαίου έργου.

Η Τουρκία χρειάζεται το έργο και την υπηρεσία της πολιτικής. Τρέχουμε για να πάρουμε ό, τι είναι στα δυτικά της χώρας μας και στα ανατολικά. Συχνά εφαρμόζουμε αυτές τις υπηρεσίες παρά τις τρομοκρατικές οργανώσεις, τους υποστηρικτές τους και τους ανίκανους που προσπαθούν να μπλοκάρουν τον δρόμο μας με την αντιπολίτευση της σφήνας.

Τα τελευταία 19 χρόνια, βρήκαμε πάντα αυτονομιστικές οργανώσεις και πολιτικές επεκτάσεις σε κάθε βήμα που κάναμε προς την εξάλειψη των αναπτυξιακών διαφορών μεταξύ των πόλεών μας.

Στα έργα μας στην Ανατολική και Νοτιοανατολική Περιφέρεια της Ανατολίας, αντιμετωπίζουμε το σαμποτάζ της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης καθώς και τις δύσκολες συνθήκες εδάφους. Πάντα ανταποκρινόμασταν σε εκείνους που ήθελαν να μας αποτρέψουν φέρνοντας μεγαλύτερες υπηρεσίες και έργα στη χώρα μας.

«ΕΤΟΣ ΣΑΧΛΑΝΗΣ»

Καταφέραμε να ταιριάξουμε πολλές από τις επενδύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ιστορία της Δημοκρατίας τα τελευταία 19 χρόνια. Ειδικά στον τομέα των μεταφορών, σπάσαμε τα αρχεία της ιστορίας μας στη Δημοκρατία. Τώρα έρχονται στο δρόμο μας αλλοδαποί στην Τουρκία, οι γέφυρες μας, ψάχνοντας AnlArImIzA ζηλεύουν το αεροδρόμιο. Οι πολίτες μας δεν πηγαίνουν πλέον στο εξωτερικό για υπηρεσίες υγείας. Εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί αναζητούν τη θεραπεία τους σε νοσοκομεία στη χώρα μας κάθε χρόνο. Ενώ υπήρχαν 83 σήραγγες το 2002, σήμερα ο αριθμός έχει αυξηθεί σε 435. Λαμβάνουμε νέα για νέα αρχεία κάθε μήνα στην εξαγωγή και τη βιομηχανική παραγωγή.

Η Τουρκία και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας για την καταπολέμηση της επιδημίας του κοροναϊού που παρουσιάζεται ως παράδειγμα, καθώς και από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης. Σε μια ατμόσφαιρα όπου σχεδόν 100 χώρες στον κόσμο δεν έχουν φτάσει ακόμη στην πρώτη δόση εμβολίου, εφαρμόσαμε 20 εκατομμύρια δόσεις εμβολίου στους πολίτες μας.

Θα κάνουμε το 2021 ένα έτος βιασύνης για τη χώρα μας και το έθνος μας. Όλοι ελπίζουμε ότι το ταξίδι στην Τουρκία, θα δώσουμε ευκαιρίες σε φιλόδοξη δέσμευση για μετάβαση στο χάος και την κρίση στη χώρα μας. “

.Source