Απίστευτες φωτογραφίες ανθρώπων έξω από τα καταστήματα … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Πολλές εικόνες ξαναγράφηκαν εκτός βρετανικών καταστημάτων και πολλές αγνόησαν την ενοχλητική επιδημιολογική εικόνα του Old Albion με μια νέα μεταδοτική μετάλλαξη που φαίνεται να επηρεάζει μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Εκατοντάδες αγοραστές παρατάσσονται το πρωί της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων.

Το αδιαχώριστο καταχωρίστηκε σε καταστήματα στο North Tinside, στο Leicester, στο Λίβερπουλ και έξω από το Μπέρμιγχαμ.

Παρά το ξέσπασμα του κοροναϊού, εκατοντάδες Βρετανοί παρατάσσονται μπροστά από το Θέατρο 4 από τις 4 π.μ. (Επίπεδα 4 εμπόδια, μέγιστο).

Παρά το ότι ξόδεψαν 1,8 δισεκατομμύρια δολάρια για τις online διακοπές τους, εκατοντάδες Βρετανοί παρατάχθηκαν νωρίς το πρωί για να κάνουν αγορές, κυρίως στο Σάσσεξ, το Oxfordshire, το Σάφολκ και το Νόρφολκ. և Cambridgeshire, το οποίο αναμένεται να περάσει στο 4ο στάδιο (4ος βαθμός) κατά τη διάρκεια της ημέρας, և Απαγορεύονται όλα τα ταξίδια. Έτσι, ενώ έχουν ακόμα χρόνο, φορούν τις μάσκες τους και στέκονται στην ουρά.

Στο Πόρτσμουθ και το Σαουθάμπτον, είναι πιο επιτυχημένοι επειδή θα αποφύγουν τα εμπόδια “Επίπεδο 4”, με αποτέλεσμα να έχουν όλο το χρόνο να ψωνίζουν.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοχές που περιλαμβάνονται στις ζώνες 1, 2 և 3 δεν υπόκεινται στο γενικό καθεστώς αποκλεισμού.

Υπενθυμίζεται ότι παρατηρήθηκαν πλήθη κοντά σε βρετανικά πολυκαταστήματα μετά την άρση της καραντίνας στις 2 Δεκεμβρίου.

Οι Βρετανοί βγήκαν στους δρόμους, αλλά λίγες μέρες αργότερα η εορταστική ατμόσφαιρα μετατράπηκε σε ενοχλητική, με ταχέως αναπτυσσόμενες μολύνσεις από κοροναϊούς.

Η Downing Street, ωστόσο, λαμβάνει όλο και περισσότερα μέτρα για να σταματήσει η εξάπλωση μιας νέας μετάλλαξης στον ιό.

Η φωτιά των βουλευτών των Συντηρητικών δεν επέτρεψε στον Μπόρις Τζον Ονσον να ελέγξει την οργή των μελών του κόμματός του, οι οποίοι τον κατηγορούν για αμέλεια και ολιγαρχία.

Πηγή: protothema.gr

Source