Απαίτηση δοκιμής Kovid-19 για όσους ταξιδεύουν στη Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής

ΑΓΚΥΡΑ (AA) – Η Δημοκρατία της Νότιας Αφρικής, με τον υψηλότερο αριθμό νέων τύπων περιπτώσεων κοροναϊού (Kovid-19) στην Αφρική, επέβαλε την απαίτηση δοκιμής Kovid-19 για τους επιβάτες που εισέρχονται στη χώρα.

Ο υπουργός Εσωτερικών Aaron Motsoaledi ανακοίνωσε σε δήλωση ότι στους επιβάτες που φτάνουν στη Νότια Αφρική δεν θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς έγκυρο πιστοποιητικό δοκιμής Kovid-19.

Ο υπουργός Motsoaledi, ο οποίος συμβούλεψε εκείνους που σκοπεύουν να ταξιδέψουν στη χώρα για να κάνουν δοκιμές Kovid-19 πριν από τα ταξίδια τους, είπε: “Το Υπουργείο Υγείας θα συμπληρώσει επίσης την παραϊατρική μέσω των λιμενικών μονάδων υγείας για να διασφαλίσει ότι μόνο επιβάτες με έγκυρα αποτελέσματα δοκιμών επιτρέπεται να εισέλθουν στη χώρα.” είπε.

Ο Motsoaledi σημείωσε ότι ως μέρος των νέων μέτρων που λαμβάνονται, θα δημιουργηθούν οδοφράγματα και σημεία ελέγχου οχημάτων στις πύλες των συνόρων.

Ενώ ο αριθμός των περιπτώσεων Kovid-19 στη χώρα αυξήθηκε σε 1 εκατομμύριο 21 χιλιάδες 451, ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν λόγω του ιού έφτασε τις 27 χιλιάδες 568.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source