Απαίτηση δοκιμής PCR για ταξιδιώτες στον Καναδά

Απαίτηση δοκιμής PCR για ταξιδιώτες στον Καναδά

Αναφέρθηκε ότι ο αριθμός των ανθρώπων που πέθαναν στην επιδημία του κοραναϊού στον Καναδά υπερέβη τις 15 χιλιάδες και ότι απαιτείται η δοκιμή PCR για όσους θα ταξιδέψουν στη χώρα.

Απαίτηση δοκιμής PCR για ταξιδιώτες στον Καναδά

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Σύμφωνα με στοιχεία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας του Καναδά, Κορωνοϊός Υπήρξε αύξηση 1107 την τελευταία εβδομάδα. Με αυτούς τους αριθμούς, 14 χιλιάδες 331 Κορωνοϊός Ο αριθμός των θανάτων λόγω θανάτου αυξήθηκε σε 15 χιλιάδες 438.

Στον Καναδά την τελευταία εβδομάδα Κορωνοϊός Ο αριθμός των υποθέσεων αυξήθηκε επίσης κατά 55 χιλιάδες 626, από 515 χιλιάδες 314 σε 570 χιλιάδες 940.

Από την αρχή της επιδημίας έως σήμερα Κορωνοϊός Ο αριθμός των ασθενών που έδειξαν θετικό και ανάρρωσε με θεραπεία έφτασε τους 482 χιλιάδες 538.

Μέχρι σήμερα, συνολικά 13 εκατομμύρια 710 χιλιάδες 53 άτομα σε ιδρύματα υγείας στον Καναδά Κορωνοϊός εφαρμόστηκε δοκιμή.

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στη Σύνοδο του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Διακυβερνητικών Υποθέσεων του Καναδά Ντομίνικ Λεμπλάνκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στον Καναδά θα κληθούν να κάνουν δοκιμή PCR 3 ημέρες πριν από την άφιξή τους και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Ο υπουργός LeBlanc τόνισε ότι η εφαρμογή θα ξεκινήσει “το συντομότερο δυνατό”

Η απόφαση ελήφθη μετά από κριτική για χαλαρούς ομοσπονδιακούς περιορισμούς ταξιδιού και κανόνες καραντίνας.

Άλλα ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΝΕΑ

.Source