Απαίτηση δοκιμής PCR για ταξιδιώτες στον Καναδά

πανό8

Σύμφωνα με στοιχεία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Υγείας του Καναδά, σημειώθηκε αύξηση 1107 θανάτων από κοροναϊό στον Καναδά την τελευταία εβδομάδα. Με αυτά τα στοιχεία, ο αριθμός των θανάτων από κοροναϊό, που ήταν 14 χιλιάδες 331, αυξήθηκε σε 15 χιλιάδες 438.

Στον Καναδά, την τελευταία εβδομάδα, ο αριθμός των περιπτώσεων κοροναϊού σε όλη τη χώρα αυξήθηκε κατά 55 χιλιάδες 626, από 515 χιλιάδες 314 σε 570 χιλιάδες 940.

Από την αρχή της επιδημίας, ο αριθμός των ασθενών που είχαν θετικό τεστ κοροναϊού και ανέκαμψε με θεραπεία έφτασε τους 482.538.

πανό134

Μέχρι σήμερα, συνολικά 13 εκατομμύρια 710 χιλιάδες 53 άτομα έχουν δοκιμαστεί για κοροναϊό σε ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης σε ολόκληρο τον Καναδά.

Σύμφωνα με την απόφαση που ελήφθη στη Σύνοδο του Υπουργικού Συμβουλίου σήμερα το πρωί, ο Υπουργός Διακυβερνητικών Υποθέσεων του Καναδά Ντομίνικ Λεμπλάνκ ανακοίνωσε ότι όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στον Καναδά θα κληθούν να κάνουν δοκιμή PCR 3 ημέρες πριν από την άφιξή τους και το αποτέλεσμα είναι αρνητικό.

Ο υπουργός LeBlanc τόνισε ότι η εφαρμογή θα ξεκινήσει “το συντομότερο δυνατό”

Η απόφαση ελήφθη μετά από κριτική για χαλαρούς ομοσπονδιακούς περιορισμούς ταξιδιού και κανόνες καραντίνας.

Source