Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας στα κατεχόμενα εδάφη պարտ Υποχρεωτική καραντίνα όλων των διαβάσεων με οδοφράγματα

Νέα, σκληρότερα μέτρα στα κατεχόμενα εδάφη. Υποχρεωτική καραντίνα για διασταυρώσεις με οδοφράγματα

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Νέα, αυστηρότερα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την Επιτροπή Λοιμωδών / Λοιμωδών Νοσημάτων του Υπουργείου Υγείας, τα οποία περιλαμβάνουν απαγόρευση κυκλοφορίας το βράδυ, παρατεταμένη καραντίνα, νωρίτερα σχολικές διακοπές και υποχρεωτική καραντίνα για όλα τα εμπόδια, εκτός από τους διπλωμάτες.

Η δήλωση ανέφερε ότι λόγω της μεγάλης αύξησης του αριθμού των συμβάντων στη «νότια Κύπρο» τις τελευταίες ημέρες, η διέλευση με οδοφράγματα 31/12/20 – 10/01/21 – συμπεριλαμβανομένων αυτών των όρων θα υπόκειται σε υποχρεωτική καραντίνα (7 ημέρες), εκτός από διπλωματικούς σκοπούς. : Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι άδειες των εργαζομένων σε ελεύθερες περιοχές χωρίς καραντίνα ανακλήθηκαν.

Από αύριο, 31 Δεκεμβρίου έως 4 Ιανουαρίου, η απαγόρευση της κυκλοφορίας θα είναι από τις 22:00 έως τις 5:00 το βράδυ. Οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας, οι υπηρεσίες ασφαλείας και άλλα άτομα με παρόμοιες ευθύνες εξαιρούνται από την εκδήλωση.

Από 31/12/20 έως 03/01/21 μόνο 10 άτομα μπορούν να συγκεντρωθούν σε σπίτια. Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου 2021, απαγορεύονται οι γάμοι, οι ταινίες, το θέατρο, τα γενέθλια, οι μαζικές κηδείες, οι αρραβώνες, τα μνημεία, οι εκθέσεις κ.λπ.

Η υποχρεωτική καραντίνα για αφίξεις αέρα και θάλασσας (7 ημέρες), η οποία ισχύει έως τις 31 Δεκεμβρίου, παρατείνεται έως τις 31 Ιανουαρίου.

Κλείστε συνδέσεις σε 9 σχολεία և κηδεμόνεςης: Τον Σεπτέμβριο (στην κατεχόμενη Λευκωσία) μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία καραντίνας, ενώ οι υπόλοιποι μαθητές και καθηγητές դպրոցի προσωπικό և παρέμειναν σε απομόνωση μέχρι τις 10 Ιανουαρίου υπό την επίβλεψη Επιτροπής του Υπουργείου Υγείας.

Έχει αποφασιστεί ότι οι σχολικές διακοπές θα γίνουν νωρίτερα, συγκεκριμένα, στις 4-15 Ιανουαρίου 2021. Σταματούν από αύριο έως τις 18:00ότι: Μαθήματα Ιανουαρίου, ιδιωτικά μαθήματα և Οι βιβλιοθήκες είναι κλειστές.

Πηγή: KYPE

Source