Απαγόρευση 6 αγώνων για την Oğulcan

πανό99

Η Επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Τουρκίας (NRF), ανακοίνωσε ότι η σύμβασή της με τον Rizespor ακυρώνει μονομερώς την υπογραφή Galatasaray στις αρχές της σεζόν ότι ήταν άδικο για τον τερματισμό του καταρράκτη Oğulcan και οι παίκτες 6 άνδρες έδωσαν την ποινή.

Η Επιτροπή επίλυσης διαφορών της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Τουρκίας (NRF), ο καταρράκτης Oğulcan στις 05/12/2020 εναντίον του Galatasaray και του Çaykur Rizespor, έλαβε την αγωγή που κατατέθηκε με τις ακόλουθες αποφάσεις:

– Το αίτημα του Çaykur Rizespor να καθορίσει ότι η Galatasaray ήταν ο σαγηνευτικός σύλλογος στη μεταφορά απορρίφθηκε.

πανό134

– Αποφασίστηκε ότι ο τερματισμός ήταν αδικαιολόγητος και οι κατηγορούμενοι πλήρωσαν 1 εκατομμύριο 200 χιλιάδες ευρώ αποζημίωσης και ο Oğulcan Çağlayan απαγορεύτηκε από έξι επίσημους διαγωνισμούς.

“Η Γαλατασαράι θα είναι με τα μέλη και τους αθλητές της στις νόμιμες περιπτώσεις τους”

Στη δήλωση που έγινε στον επίσημο ιστότοπο των κίτρινων-ερυθρών ανθρώπων, “Το UCK δεν είναι η τελική αρχή λήψης αποφάσεων, η Galatasaray και η Oğulcan Çağlayan δεν είναι η απόλυτη αρχή λήψης αποφάσεων και το Συμβούλιο Διαιτησίας TFF και η αναγκαιότητά του απαιτούνται ενημερώνοντας το κοινό για την κατάργηση αυτών των άδικων, πολύπλευρων, οργανωμένων και συζητημένων αποφάσεων, για την εμπιστοσύνη στον νόμο. Η Γαλατασαράι θα είναι πάντα με τα μέλη και τους αθλητές της μέχρι το τέλος “, είπε.

Source