Απαιτούνται τουλάχιστον 80 χιλιάδες δόσεις εμβολίου για άτομα άνω των 65 ετών στην ΤΔΒΚ!

Η μόνη ατζέντα στον κόσμο είναι το ημερολόγιο εμβολιασμού και εφαρμογής.

Αναφέρεται ότι το 70% του πληθυσμού πρέπει να εμβολιαστεί για «κοινωνική ασυλία».

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα ερωτηματικά λόγω της «αβεβαιότητας του πληθυσμού» που είναι περίεργο για τη χώρα μας.

Υπουργός Υγείας σχετικά με την έκδοση εμβολίων και χρονοδιαγράμματος εφαρμογής Αλί ΠίλιΣήμερα, ενώ ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει μια ολοκληρωμένη συνέντευξη Τύπου στη Γενική Συνέλευση της Συνέλευσης σήμερα, δεν είναι σαφές τι είδους προετοιμασία βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς και πώς θα γίνουν οι εμβολιασμοί σε ποιες ομάδες.

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ λέει «ΟΧΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ»

Υπουργός Υγείας Αλί Πίλι«Γνωρίζουμε ήδη ποιος και πού θα εμβολιάσουμε, δεν έχουμε τεχνικές δυσκολίες ως προς αυτό, εφ ‘όσον το εμβόλιο», λέει.

ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ Πάνω από 65 και 36 χιλιάδες

αφ ‘ετέρου Cyprus PostΣύμφωνα με τις πληροφορίες που αποκτήθηκαν, ο αριθμός των ψηφοφόρων άνω των 65 ετών που είναι εγγεγραμμένοι στη χώρα μας είναι 36 χιλιάδες 529.

Σε αυτήν την περίπτωση, είναι κατανοητό ότι απαιτείται κατά μέσο όρο 80 χιλιάδες δόσεις εμβολίου από τη διπλή δόση μόνο για την πιο επικίνδυνη ηλικιακή ομάδα, άνω των 65 ετών.

Επιπλέον, λαμβάνοντας υπόψη τους εργαζομένους στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης στην κατηγορία επικίνδυνων και εκείνων με χρόνιες ασθένειες, θεωρείται ότι αυτός ο αριθμός δόσεων θα πρέπει να είναι ακόμη υψηλότερος στο πρώτο στάδιο.

.Source