Απειλούσαν με ένα μαχαίρι, χτύπησαν ληστεία ένα ζευγάρι στην Πάφο με χειροπέδες σε 3 άτομα

Στην Πάφο, ένας ανδρόγυνος άντρας απείλησε με μαχαίρι, ξυλοκοπήθηκε και ληστεία. Βραχιόλια για 3 άτομα

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ CYPRUS ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Πάφος ΤΑΕ διερευνά τη σύλληψη τριών ατόμων σε σχέση με ληστεία, παράνομη είσοδο σε περιουσία, μαχαιρώματα, κράτημα επιθετικού οργάνου, διάπραξη κοινής επίθεσης, συνωμοσία για διάπραξη εγκλήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, χθες στις 3 μ.μ. Περίπου το 00, ένας 27χρονος άνδρας ανέφερε στο αστυνομικό τμήμα της Πάφου ότι νωρίτερα, ενώ ήταν με την 31χρονη σύζυγό του στο διαμέρισμα της διασημότητας τους, ένας 22χρονος πήγε στο διαμέρισμα με δύο άλλες γυναίκες άγνωστες στον καταγγέλλοντα. : από το οποίο ήξερε μόνο το όνομά του, 22 με την απειλή ενός μαχαιριού, ένας 22χρονος άνδρας του έκλεψε μια τσάντα που περιείχε το κινητό του և 40 ευρώ.

Ο ύποπτος πήρε επίσης το κινητό του τηλέφωνο από την τσάντα μιας γυναίκας που είχε παραπονεθεί για 400 ευρώ, η οποία ήταν στον καναπέ του διαμερίσματος. Αναφέρεται ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος, ο 22χρονος ύποπτος, σύμφωνα με την καταγγελία, επιτέθηκε στη γυναίκα του καταγγέλλοντος 27 ετών. Συγκεκριμένα, χαστούκισε τον διαδηλωτή στο πρόσωπο και ώθησε τη γυναίκα. Επιπλέον, μία από τις δύο γυναίκες, που ήταν με την 22χρονη, κρατούσε ψαλίδι αλλά δεν τις χρησιμοποιούσε για κανένα σκοπό.

Οι τρεις ύποπτοι έφυγαν. Δύο διαδηλωτές, ένας 27χρονος άνδρας και η σύζυγός του, μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Ατυχημάτων και Έκτακτης Ανάγκης του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, όπου απολύθηκαν μετά από εξέταση.

Μετά από περαιτέρω έρευνες της αστυνομίας, ελήφθησαν οι πληροφορίες του υπόπτου και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 22χρονο. Χθες βράδυ στις 10 μ.μ. Βρέθηκε από την αστυνομία λίγο πριν από τις 30 και συνελήφθη.

Μετά τη σύλληψη, η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμα ενός 22χρονου άνδρα, όπου φιλοξένησαν δύο γυναίκες ηλικίας 34 և 47. Κατά την αναζήτηση του διαμερίσματος, τα μέλη της ΤΑΕ Πάφου βρήκαν μια μαύρη τσάντα σε χαρτονομίσματα σε ξένο νόμισμα αξίας 45 ευρώ και άλλα μικρά ποσά. Κατά την αναζήτηση του αυτοκινήτου που χρησιμοποίησε ο 22χρονος ύποπτος, βρήκαν ένα κινητό τηλέφωνο. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα ευρήματα υποτίθεται ότι αποτελούν μέρος της κλεμμένης περιουσίας.

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης για τις δύο γυναίκες στο διαμέρισμα του ύποπτου, οι οποίες συνελήφθησαν. Τρία άτομα βρίσκονται υπό κράτηση.

Η ΤΑΕ Πάφος συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: KYPE

Source