Απεριόριστα Miçotakis τα λόγια στην πρώτη απάντηση από την Τουρκία: τα τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κύπρο δεν είναι ειρηνευτική δύναμη

Ο εκπρόσωπος του AK Party AKmer Çelik έκανε δηλώσεις σχετικά με την ατζέντα FMC του κόμματός του. Σύμφωνα με τα λόγια του πρωθυπουργού της Ελλάδας Κυριάκου Μικοτάκη, «Στρατηγικοί στόχοι εξωτερικής πολιτικής είναι ο τερματισμός της λεγόμενης« τουρκικής κατοχής »στο νησί», είπε ο Çelik, «Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει αυτήν τη ριζοσπαστική γλώσσα. Ο τουρκικός στρατός δεν είναι εισβολή αλλά μια ειρηνευτική δύναμη στην Κύπρο.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Στιγμιότυπα από τα σχόλια του Ömer Çelik.

Οι επιχειρήσεις στο εξωτερικό για το Claw and Peace Spring συνεχίζονται με πλήρη δύναμη. Οι λειτουργίες στο εσωτερικό εκτελούνται επίσης χωρίς διακοπή. Η Τουρκία είναι ο πρωταρχικός αγώνας κατά της τρομοκρατίας. Χωρίς διάκριση μεταξύ τρομοκρατικών οργανώσεων. Δυστυχώς, οι σύμμαχοί μας κάνουν διακρίσεις και επιμένουν λανθασμένα. Καθώς συνεχίσαμε τον αγώνα μας ενάντια στο PKK, πραγματοποιήθηκαν πολύ επιτυχημένες επιχειρήσεις που δεν άνοιξαν τα μάτια στο DAESH. Πολύ σοβαρά αποτελέσματα έχουν επιτευχθεί στη Γιάλοβα του Μπαλίκερ.

Η Τουρκία και η Συρία, καθώς και η βούληση στον αγώνα κατά του Ντασλ συνεχίζει έντονα τον αγώνα εντός της Τουρκίας. Ακούμε τις δηλώσεις διαφόρων χωρών σχετικά με το Πανεπιστήμιο Boğaziçi. Σε αυτήν τη δήλωση σχετικά με τα κυρίαρχα δικαιώματα της δήλωσης της Τουρκίας ότι δεν αποδεχόμαστε με κανέναν τρόπο.

Είναι ικανοποιημένοι με τη λήψη εξαιρετικά αγενών τυποποιημένων δηλώσεων. Όταν δίνουμε αυτές τις αντιδράσεις, λένε ότι το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα. Δεν πιστεύουμε ότι μπορούν να κάνουν έρευνα σχετικά με την ευαισθησία στα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΟΣΦΟΡΟΥ

Όταν το Σύνταγμα δεν αποδέχεται έναν διαχειριστή που διορίζεται στο πλαίσιο των νόμων, της φυσικής απόφραξης και της πολιορκίας του κτιρίου του πρυτανικού, θα υπάρχει φυσικά η παρέμβαση των δυνάμεων ασφαλείας. Διορίστηκε σε αυτό το πανεπιστήμιο με τον ίδιο τρόπο όπως ο πρύτανης διορίστηκε στο προηγούμενο πανεπιστήμιο. Το επιχείρημα ότι «αυτή η ανάθεση είναι νόμιμη αλλά όχι νόμιμη» δεν είναι σωστό. Το Πανεπιστήμιο Boğaziçi είναι το αγαπημένο μας ίδρυμα. Όλοι πρέπει να δώσουν προσοχή εδώ. Το δημοκρατικό δικαίωμα διαμαρτυρίας και παρόμοια δικαιώματα χρησιμοποιούνται για τη μεταφορά στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων. Η προσέγγιση που «είπα ότι δεν λειτούργησε, τότε θα την κάνω ανενεργή» δεν είναι η σωστή προσέγγιση.

Βλέπουμε μια συζήτηση για την αξιολόγηση των ατόμων που διορίζονται και όχι τη μέθοδο, τη μέθοδο, τις αρχές που συζητούν το θέμα. Όσον αφορά ορισμένα τμήματα, καταλαβαίνετε τι εννοώ από ένα άλλο κόμμα, είναι πιθανό να προβλέψουμε ότι ορισμένα τμήματα θα θεωρούσαν ένα ραντεβού ως πολύ δημοκρατικό διορισμό εάν ο πρύτανης διοριζόταν ως μέλος της κομματικής συνέλευσης.

Με δημοκρατική κριτική, πρέπει να είναι εξαιρετικά ευαίσθητος σχετικά με τη βία, την πρόληψη της εκπαίδευσης και κατάρτισης των μαθητών εκεί και τη συμμετοχή ομάδων που σχετίζονται με την τρομοκρατία. Στην πραγματικότητα, οι δυνάμεις ασφαλείας καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να το επιτύχουν. Ο κυβερνήτης κάνει μια δήλωση για τη διείσδυση αυτών των ομάδων. Εξηγεί τις συνδέσεις και τις καταστάσεις αυτών των ομάδων.

Προσεγγίσεις όπως δεν παίρνουμε τον πρύτανη δεν εμπίπτουν στο πεδίο της δημοκρατικής διαμαρτυρίας. Από τώρα και στο εξής, θα πρέπει να είναι η ατζέντα όλων να εστιάζουν στην υγιή επεξεργασία της εκπαιδευτικής ζωής.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ TWITTER

Η λογοκρισία που έφερε τα tweets του κ. Bahçeli και του Υπουργού Εσωτερικών κ. Soylu. Οι εταιρείες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης εμφανίστηκαν ως κανάλι ελευθερίας. Τώρα στο μυαλό τους ενεργούν σαν δημόσια αρχή με υποκειμενικές, αυθαίρετες αποφάσεις χωρίς δικαστική απόφαση. Για παράδειγμα, ενώ δίνετε έγκριση στους διαχειριστές PKK / PYD, γιατί δεν δίνονται οι διαχειριστές του TRNC. Πώς το κάνεις αυτό; Οι κοινωνικοί λογαριασμοί των μητέρων Diyarbakır αποκλείστηκαν. Ποιες είναι οι αρχές πίσω από αυτό;

Πρέπει να λάβουμε αυτές τις αποφάσεις για να αποτρέψουμε τα εγκλήματα μίσους. Γιατί να μην αποκλείσετε τα tweets του φασιστή στην Ολλανδία, που είναι τώρα η μεγαλύτερη γεννήτρια μίσους. Ποια δικαστική απόφαση ενεργείτε κάνοντας αυτά; Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρχίζουν να μετατρέπονται σε μηχανισμούς που υπερβαίνουν τις εθνικές διαθήκες, αγωνίζονται, καταπολεμούν την εθνική κυριαρχία και το νόμο. Πίσω από αυτό θα φέρει έναν ψηφιακό φασισμό, δικτατορία.

Αυτή η περιοχή κρίσης είναι ο κυβερνοχώρος. Πρέπει να ακολουθήσουν μια λογική και βασισμένη προσέγγιση σε αυτόν τον τομέα. Το PKK / PYD διαχειρίζεται τους λογαριασμούς τους ανοιχτούς, κλείνεις λογαριασμούς πολιτικών στην Τουρκία, κλείνεις τους λογαριασμούς μητέρων στο Ντιγιαρμπακίρ, σύμφωνα με το τι κάνεις; Ποια είναι η λογική σε αυτό; Σύμφωνα με ποια αρχή και αρχή κάνετε;

“ΚΛΕΙΣΜΕ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ”

Επιπλέον, προσπαθούμε να είμαστε ευαίσθητοι σχετικά με το πού θα φτάσουν οι νόμοι και οι κανονισμοί για την καταπολέμηση του εγκλήματος μίσους στον κόσμο. Παρακολουθούμε στενά τον νόμο στη Γαλλία. Με τα μηνύματα του Προέδρου μας, δηλώνουμε σαφώς ότι πρέπει να δημιουργήσουμε μια ευεργετική και παραγωγική σχέση με όλους τους συμμάχους μας. Αυτό περιλαμβάνει στη Γαλλία. Είναι ένας πολύ παλιός σύμμαχός μας. στυλιστικά ζητήματα στις σχέσεις Τουρκίας-Γαλλίας σε αυτό το πλαίσιο γίνεται εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα. Όσον αφορά την τουρκική εξωτερική πολιτική του κ. Macron υπό την ηγεσία του Προέδρου μας, δεν είναι αλήθεια ότι είμαστε εναντίον του ΝΑΤΟ στο Καραμπάχ ή στη Συρία. Περιμένουμε μια πιο ευαίσθητη προσέγγιση.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νομιμοποιήσουν το PYD / PKK από τη Γαλλία ή τον άλλο σύμμαχό μας. Αυτό που πολεμούμε είναι μια τρομοκρατική οργάνωση. Οι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ πρέπει να είναι μαζί μας. Ο Μακρόν μιλά σαν «απομάκρυνση τούρκων στρατιωτών στη Λιβύη» Αυτή είναι η λανθασμένη προσέγγιση. Είμαστε εκεί μετά από πρόσκληση της Λιβύης. Το νόημα του να πούμε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες δεν πρέπει να είναι εκεί σημαίνει ότι ο Χάφταρ σφαγιάζει ελεύθερα. Απαιτούνται διακριτικές εξηγήσεις για αυτά τα θέματα.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της περιοχής μας, η πολιτική προσέγγιση της Τουρκίας δεν συνάδει με την περιοχή που αντιμετωπίζει η συμμαχία του ΝΑΤΟ. Σχεδόν 20 πολίτες σκοτώθηκαν στο Tal Abyad από στοιχεία PKK / PYD. Δυστυχώς, η συνεδρίαση της Συνταγματικής Επιτροπής στη Γενεύη στη Συρία δεν ήταν επιτυχής λόγω της αδιαλλαξίας του καθεστώτος.

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο ανακοίνωσε ότι έχει δικαιοδοσία στο Ισραήλ. Αυτή είναι μια πολύ σημαντική απόφαση. Η δήλωση του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου ότι έχει δικαιοδοσία στα κατεχόμενα εδάφη από το 1967 θα λάβει σημαντικές αποφάσεις εκεί. Συγχαρητήρια για αυτήν την απόφαση.

Με την υπογραφή του Προέδρου μας, εκδόθηκε εγκύκλιος ως το 2020 ως Yunus Emre και Έτος Τουρκίας. Η κατανόηση και ο εορτασμός θα πραγματοποιηθεί από την UNESCO.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ BOGAZICI

Αυτός ο τύπος ειδήσεων δεν έχει καμία σχέση με τη δημοσιογραφία. Είτε αυτοί που κάνουν αυτές τις ειδήσεις το επιθυμούν είτε κάνουν ειδήσεις συγχέουν ο ένας τον άλλον. Η Τουρκία είναι κυρίαρχο κράτος. Τέτοιες ειδήσεις δεν έχουν καμία σχέση με την κατανόηση και την αντίληψη. Το Πανεπιστήμιο Bogazici είναι ένα από τα σημαντικότερα επιτεύγματα της Τουρκίας.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ

Προσπαθούμε να δείξουμε τη μέγιστη ευαισθησία προκειμένου οι διερευνητικές συνομιλίες να προχωρήσουν με υγιή τρόπο. Είχε σταματήσει με την αρνητική προσέγγιση της Ελλάδας. Είμαστε στο τραπέζι τώρα. Αρχικά προσπάθησαν να αλλάξουν τη γενετική και τη φύση αυτών των διερευνητικών συνομιλιών. Όλοι πρέπει να αξιολογούν αυτήν την ατζέντα καλά. Όταν οι σύμμαχοί μας και οι ευρωπαίοι φίλοι μας καλούν κατά καιρούς τον Πρόεδρό μας, λένε ότι είναι ικανοποιημένοι με τη θετική ατζέντα της με την Ελλάδα. Η Τουρκία συμβάλλει θετικά στην ατζέντα αυτή. Η Ελλάδα πρέπει να εγκαταλείψει αυτήν τη ριζική χρήση της γλώσσας.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ του MİÇOTAKİS

Ο τουρκικός στρατός δεν είναι κατοχή αλλά ειρηνευτική δύναμη στην Κύπρο. Ο Τούρκος στρατιώτης πήγε εκεί για να αποτρέψει τις σφαγές, τη γενοκτονία και τις διώξεις. Βλέπουμε ότι ορισμένα τμήματα που εξακολουθούν να έχουν τη λογική αυτών των σφαγών είναι απασχολημένα να παράγουν τις ίδιες ρατσιστικές προσεγγίσεις. Ο Τούρκος στρατιώτης θα παραμείνει εκεί, δεν θα υποχωρήσει. Ο Τούρκος στρατιώτης στέκεται εκεί ως ειρηνευτής. Λένε κατά καιρούς ότι η εγγύηση και η παρουσία του στρατού είναι ξεπερασμένες. Ούτε η εγγύηση έχει καταστεί άνευ αντικειμένου, ούτε εξαφανίστηκαν οι λόγοι για την τουρκική στρατιωτική παρουσία. Εκφράζεται επίσημα από την ελληνοκυπριακή πλευρά, η οποία δεν θέλει να μοιραστεί πόρους στην Ανατολική Μεσόγειο και δεν θέλει να ζήσει με την τουρκική κοινότητα στην Κύπρο. Στην Ανατολική Μεσόγειο, λέμε ότι τα εισοδήματα πρέπει να μειωθούν και να μοιραστούν ισότιμα. Δεν το δέχονται αυτό. Δεν υπάρχει τέτοιος κόσμος. Η ειρηνική ζωή του τουρκικού λαού στην Κύπρο πέτυχε τον κύριο σκοπό της μετά την ηρωική παρέμβαση των ενόπλων δυνάμεων εκεί. Οι ένοπλες δυνάμεις μας είναι εδώ για να μείνουν. Αυτό που είναι ξεπερασμένο είναι η επιθυμία να κάθεται συνεχώς στο τραπέζι με τις ίδιες διατριβές και να παίρνει τα πάντα χωρίς να δίνει τίποτα.

ΝΕΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Αυτό που θέλουν πρέπει να συζητηθεί με διαφάνεια. Προτιμούμε τον ευρύτερο συμβιβασμό ακόμα και αν έχουμε δύναμη. Τα βήματα που πρέπει να ληφθούν στο σύνταγμα είναι το χρέος μας για τις μελλοντικές γενιές.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΣΕ CHP

Παρακολουθούμε προσεκτικά τις παραιτήσεις και τις δηλώσεις που έγιναν. Θα ήθελα να κάνω μια σημείωση εδώ, ώστε να μπει στην πολιτική ιστορία. Η κακή πολιτική παράδοση της κατάχρησης του Atatürk εξακολουθεί να υφίσταται σε ορισμένους. Μία εβδομάδα πριν από τις παραιτήσεις, ένα μέλος του CHP βγήκε και κατηγόρησε το AK Party ότι είναι εχθρικό προς τον Atatürk. Αυτή είναι μια προσπάθεια να αφαιρεθεί το Atatürk από την κοινή αξία. “

Απεριόριστα Miçotakis τα λόγια στην πρώτη απάντηση από την Τουρκία: τα τουρκικά στρατεύματα εισέβαλαν στην Κύπρο δεν είναι ειρηνευτική δύναμη

Source