“Αποδέχτηκα επίσης μια ανήθικη προσφορά … Δημοσιογράφος Κύπρος

Η Σοφία Μπεκατόρου άνοιξε την τσάντα Aeolus αφού αποκάλυψε την Marie Claire իտ Evita il ichochristou όταν είχε αθλητικό παράγοντα.

Αφού οι αθλητές Mania Bykov և Rambea Iatridou μίλησαν στα κοινωνικά μέσα υποστήριξης των Χρυσών Ολυμπιακών Αγώνων για τη δική τους τραυματική εμπειρία, η ασημένια μετάλλιο Νίκη Μπακογιάννη αποφάσισε να ομολογήσει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.

Σε μια συνέντευξη με τη Ζέτα Θεοδωρακοπούλου στο Sports3.gr, η Νίκη Μπακογιάν δήλωσε ότι σε ηλικία 29 ετών εμπιστεύτηκε ένα μέλος της ομοσπονδίας του, το οποίο δεν ήταν πλέον ζωντανό, και βγήκε έξω για να πιει αθώο καφέ μαζί του.

Το παρακάτω είναι το απόσπασμα.

Τι είδους δίωξη λάβατε;

“Όχι σεξουαλική βία, αλλά παρενόχληση.”

Από τον αθλητικό παράγοντα;

“Από τον παράγοντα SEGAS. Τώρα είναι νεκρός. Για τον Θεό, αυτό δεν είναι ο Στράτος Μόλυβας. – Στο παρελθόν ήθελα να σας πω για αυτό το περιστατικό. Αλλά νομίζω ότι ο αθλητισμός είναι ένας τόπος όπου “έχουν”. Δέχεστε αντικείμενα. Και όταν φοράτε αυτό που φοράτε, όταν προπονείστε, σας κοιτάζουν παράξενα, όταν περπατάτε με προπονητικούς μύθους, τους κοιτάζετε περισσότερο, σας κοιτάζουν λίγο διαφορετικά. […] “Συναντάς ανθρώπους που είχαν σημειώσεις στο παρελθόν եմ Θυμάμαι, το μυαλό μου δεν πήγε ποτέ σε αυτό. Δηλαδή, κάποιος μπορεί να θέλει να έχει καφέ μαζί σας σε δημόσιο χώρο ή να έχει κάτι άλλο στο μυαλό. […] Ξέρεις, ήταν ένας άντρας που μου είπε ότι θα ήθελε να γνωρίσει, να μιλήσει για σπορ, όλα αυτά. Αλλά το μυαλό αυτού του άντρα ήταν σε κάτι άλλο που δεν κατάλαβα στην αρχή, αλλά κατά τη διάρκεια της συνομιλίας άρχισα να καταλαβαίνω ότι ήθελε κάτι άλλο, θυμάμαι ότι εκείνη τη στιγμή ζήτησα βοήθεια από μια κοπέλα που έζησε και ήρθε πολύ κοντά. Ήταν ένας παλιός αθλητής και ήρθε στο μέρος όπου ήπιαμε καφέ για να τον ξεφορτωθούμε. Δεν μπορούσα να βρω άλλη λύση, ήμουν ήδη ντροπή. Έλεγα σε αυτόν τον άντρα που είναι 50 χρόνια μεγαλύτερος από εμένα – δεν ξέρω ακριβώς πόσους – σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Εντυπωσιάστηκα, σοκαρίστηκα, δεν το σκέφτηκα. “

Πηγή: Πρώτο τεύχος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source