Αποδείχθηκε ότι τα νοσοκομειακά έγγραφα του Aslı Özkürelar σημειώθηκαν ως «στη λίστα εισαγωγής»

Ο γενικός εισαγγελέας της Άγκυρας ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα εναντίον του αναπληρωτή προέδρου του Ομίλου CHP Engin Altay.

21-04-2021 17:13

Ο Πρόεδρος του AKP Tayyip Erdogan υπέβαλε ποινική καταγγελία εναντίον του αναπληρωτή προέδρου του Ομίλου CHP Engin Altay, ισχυριζόμενος ότι «απειλές», λόγω των δηλώσεών του στο KRT TV.

Ο γενικός εισαγγελέας της Άγκυρας ξεκίνησε έρευνα σχετικά με την καταγγελία.

Το Ανώτατο Συμβούλιο Ραδιοφώνου και Τηλεόρασης (RTÜK) δήλωσε επίσης ότι, λόγω των λέξεων του Altay, ξεκίνησε έρευνα στο πλαίσιο των αρχών εκπομπής του νόμου με αριθμό 6112.

«Ο ERDOĞAN έφτασε στον πάγκο των καροτσών»

Κάνοντας δήλωση σχετικά με την εγκληματική καταγγελία του Ερντογάν, ο αναπληρωτής πρόεδρος του Ομίλου CHP Engin Altay είπε ότι ο Ερντογάν παραμόρφωσε τα λόγια του για τον Adnan Menderes.

“Δεν υπάρχει επίθεση εναντίον του κ. Ερντογάν σε όσα είπα. Προφανώς, ο Ερντογάν δεν παρακολούθησε και άκουσε την ομιλία μου και ήρθε στον πάγκο των τρολ.” Το μυαλό του Τρολ συνέλαβε το παλάτι και το AKP “, είπε.

Η γραπτή δήλωση του Altay έχει ως εξής:

«Ενώ έκανα αξιολογήσεις σχετικά με την ημερήσια διάταξη στην τηλεόραση KRT χθες το απόγευμα, εξήγησα τη διαδικασία με την οποία ο αείμνηστος Adnan Menderes έπρεπε να θεσπίσει νόμο για την προστασία του Atatürk, αφού ο Διευθυντής της Εθνικής Παιδείας της Περιφέρειας Çamlıyayla απαγόρευσε το έργο του Great Atatürk Nutuk. Και μοιράστηκα μια ευχή εκεί. Τα μεσάνυχτα ξεκίνησε η επίθεση τρολ και σήμερα είδα ότι το μυαλό των τρολ συνέλαβε το Παλάτι και το Κόμμα ΑΚ. Ο κ. Ερντογάν, φορώντας καπέλο του Προέδρου, παραμόρφωσε σαφώς τα λόγια μου. Ζήτησε βοήθεια από ψέμα και παραμόρφωση. Ο Ερντογάν είπε, αναφερόμενος σε μένα, «… λέει ότι ελπίζει ότι η μοίρα μου θα είναι και η τύχη των Μεντερέ». Δεν έχω ούτε ελπίδα ούτε υπόσχεση ότι ελπίζω για κάτι τέτοιο. Όλες οι λέξεις μου είναι καταγεγραμμένες. Εάν υπάρχει τέτοια δήλωση σε αυτό το ρεκόρ, θα κάνω ό, τι είναι απαραίτητο. Αλλά όχι. Προφανώς, ο κ. Ερντογάν δεν παρακολούθησε και άκουσε την ομιλία μου. Ο Ερντογάν ήρθε στον πάγκο των συρτών γύρω του. Τον συμβουλεύω, εισαγγελείς και όσους θέλουν να παρακολουθήσουν την ομιλία μου στους λογαριασμούς μου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Παρά την προφανή αλήθεια, προσπαθούν να δημιουργήσουν αντίληψη μέσω παραμόρφωσης και ψεμάτων. Όπως βλέπουμε ένα παράδειγμα σχεδόν κάθε μέρα, λύνουν εκείνους που δεν σκέφτονται, επικρίνουν και εκφράζουν τα προβλήματά τους στον εικονικό κόσμο, στα κοινωνικά μέσα, με το μυαλό τους. Εκείνοι που δεν έχουν τίποτα να πουν στο έθνος, ελπίζουν για βοήθεια από στρεβλώσεις και ψέματα. Εκείνοι που έχασαν στο γήπεδο και στις καρδιές του έθνους επιδιώκουν την ψεύτικη δόξα στον εικονικό κόσμο. Είναι μια μάταιη προσπάθεια.

ΘΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ο κ. Ερντογάν υπέβαλε επίσης ποινική καταγγελία, ο Γενικός Εισαγγελέας της Άγκυρας ξεκίνησε έρευνα για τζετ και έθεσε αμέσως το ζήτημα στην ημερήσια διάταξη στο RTÜK. Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ερντογάν, το κράτος επιτίθεται με όλη του τη δύναμη. Πονάει και τρέχει. Αναφέρθηκαν επίσης στη «Δήλωση των Ναυάρχων» στην ποινική καταγγελία τους. Ψάχνουν για στίγμα απόπειρα πραξικοπήματος. Αυτό δεν κρατά λάσπη. Δεν υπάρχει πρόσκληση για πραξικόπημα, ούτε απόπειρα πραξικοπήματος. Αφού το ατομικό καθεστώς βύθισε την οικονομία, υπάρχει μια συνεχής μεσιτεία του πραξικοπήματος. Υπάρχει μια προσπάθεια συλλογής ενοικίου και ψήφου από τη ρητορική του πραξικοπήματος. Επιστρέφω ακριβώς τις απειλές και τις προσβολές του Ερντογάν. Θα φέρω τις προσβολές που μου έγιναν στο δικαστικό σώμα. Θα συνεχίσουμε να λέμε την αλήθεια στο έθνος μας. “

.Source