Αποκαλύφθηκε η δύναμη του νέου του συνεργάτη … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Αυτή τη σεζόν ανανεώνεται in … ερωτευμένος. Πριν από λίγες εβδομάδες, η Natalia Germanu αποκάλυψε τις εξελίξεις της προσωπικής της ζωής, αλλά και τη νέα της σχέση με έναν άντρα μακρυά από το showbiz και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο οικοδεσπότης της Alpha της έδωσε νέα συνέντευξη, μίλησε ανοιχτά για τις αλλαγές στη ζωή της, αλλά και για το στοιχείο που κατάφερε να την χωρίσει από τον νέο της εραστή.

Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, ήσασταν πάντα εξωστρεφής, κάτι που άλλαξε τα τελευταία χρόνια. Τι σε έκανε να αλλάξεις τη στάση σου;

Ήταν μια κατάσταση καταστάσεων. Ίσως επειδή τα τελευταία χρόνια έχει ανακαλυφθεί υπερβολικά. Δεν θα καθίσω ούτε θα κλάψω ούτε θα κουνήσω. Եւ συνέβη և είναι καλό γιατί όταν είστε σε σχέση με κάποιον που βρίσκεται στο ίδιο μέρος μαζί σας, είναι φυσιολογικό να συμβεί. Όταν έχει σχέση με κάποιον που δεν βρίσκεται στο διάστημα, δεν είστε στο επίκεντρο της προσοχής.

Έτσι κρύβετε τον σύντροφό σας τώρα;

(Όχι άνθρακας) Απολύτως. Όλα ηρέμησαν, επειδή ο άντρας είναι εκτός χώρου, և Δεν κινούνται πλέον.

Τι σου αρέσει περισσότερο;

Για πρώτη φορά, συνειδητοποίησα πόσο χιούμορ μπορεί να παίξει σε μια σχέση, πόσο μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να γελούν.

Βοήθησε το γεγονός ότι δεν κάνετε την ίδια δουλειά; Καθώς οι άνθρωποι που κάνουν σχετική εργασία γίνονται περισσότεροι συνεργάτες,

Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί. Όταν είναι μακριά από τη δουλειά, είναι πολύ ήρεμος. Επειδή δεν ξέρει, δεν νοιάζεται, δεν νοιάζεται. Από την άλλη πλευρά, εάν θέλετε να του μιλήσετε για το πώς περάσατε την ημέρα σας, για τα προβλήματά σας, τα παράπονά σας և δεν ξέρει για τι μιλάτε, says λέει: «Συγγνώμη αγάπη μου, δεν ξέρω τι μου λες» του είδους του.

Source