Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του ατόμου που συνδέεται με έκρηξη στο Νάσβιλ των ΗΠΑ

Διαφήμιση

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AA) – Ανακοινώθηκε ότι ο 63χρονος Anthony Quinn Warner είναι το άτομο που πιστεύεται ότι συνδέεται με την έκρηξη που συνέβη το πρωί των Χριστουγέννων στο Νάσβιλ του Τενεσί.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας του Metro Nashville, John Drake, δήλωσε σε μια δήλωση ότι ο Warner και μερικοί άλλοι ενδέχεται να συνδέονται με την έκρηξη.

Σύμφωνα με τις εκθέσεις του αμερικανικού τύπου που βασίζεται στις αρχές που διεξήγαγαν την έρευνα, δηλώθηκε ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που βρέθηκαν στην περιοχή όπου συνέβη η έκρηξη και θεωρήθηκαν ανθρώπινα λείψανα μπορεί να ανήκουν στην Warner.

Σημειώθηκε ότι το Ομοσπονδιακό Γραφείο Ερευνών (FBI) περίμενε επίσης τα αποτελέσματα του DNA για την επαλήθευση της ταυτότητας.

Οι αρχές υποπτεύονται ότι η έκρηξη “πιθανότατα” προκλήθηκε από επίθεση αυτοκτονίας.

Ενώ η έρευνα για το περιστατικό στο οποίο η εκρηκτική ύλη πυροδοτήθηκε στο όχημα τύπου τροχόσπιτου που σταθμεύει στο κέντρο της πόλης συνεχίστηκε, ο δήμαρχος John Cooper είχε δηλώσει απαγόρευση κυκλοφορίας στην περιοχή μέχρι την Κυριακή για να περιορίσει την πρόσβαση στην περιοχή.

Ο κυβερνήτης Μπιλ Λι ζήτησε επίσης ομοσπονδιακή βοήθεια από τον Λευκό Οίκο λόγω της σοβαρότητας και του μεγέθους των επιπτώσεων της έκρηξης.

Αναφέροντας ότι τουλάχιστον 41 κτίρια υπέστησαν ζημιές λόγω της έκρηξης, ο Lee σημείωσε ότι τα κατεστραμμένα συστήματα επικοινωνίας επηρέασαν επίσης τις γραμμές οικίας και GSM, συμπεριλαμβανομένου του τηλεφωνικού κέντρου έκτακτης ανάγκης 911.

3 άτομα τραυματίστηκαν κατά την έκρηξη και ανακοινώθηκε ότι αυτοί οι άνθρωποι που νοσηλεύτηκαν δεν είχαν απειλές για τη ζωή.

Νομική προειδοποίηση:

Όλα τα δικαιώματα των δημοσιευμένων ειδήσεων, στηλών, φωτογραφιών, σειρών άρθρων και όλων των ειδών έργων ανήκουν στον Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş. Ακόμα και αν εμφανίζεται η πηγή, ολόκληρη η εργασία δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς ειδική άδεια.

.Source