Αποκαλύψεις ηθοποιών για το ρόλο του «μεσολαβητή» στη ΘΟΚΚ

Οι Κύπριοι ηθοποιοί κάνουν δημόσιες αποκαλύψεις σχετικά με την ταυτότητα του ατόμου που ανέλαβε το ρόλο του «μεσολαβητή», ο οποίος στην πραγματικότητα ήταν σε θέση εξουσίας στο έδαφος του Κυπριακού Θεάτρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο ηθοποιός Ανδρέας Φιλακτάν – ο δεύτερος ηθοποιός ήταν αυτός που καθοδήγησε ή προσκάλεσε τους ηθοποιούς στους ιδιωτικούς χώρους των Ελλήνων σκηνοθέτων ενώ ήταν στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τους ηθοποιούς στα κοινωνικά δίκτυα, ο άντρας ήταν θεατρικός κριτικός του Κυπριακού Οργανισμού Θεάτρου (THOK), ενήργησε με πάθος, κακοποίησε τη θέση του.

Η ηθοποιός Penny Finn, που βρήκε θάρρος μετά τα παράπονα του ηθοποιού Ανδρέα Φιλάτου, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό ότι για τέσσερα χρόνια έστειλε την αυτοβιογραφία της στον οργανισμό, το πήρε, το κοίταξε και το πέταξε στα σκουπίδια. Απάντησε. “Όσο είμαι στο ΘΟΚ, δεν θα παίξει ποτέ εδώ.”

Ας μιλήσουμε όλοι … για τα πάντα. Πρώτα απ ‘όλα, συγχαρητήρια στον Ανδρέα Φυλακτού, τον Αντρέα Φυλάχτου, που μίλησαν έτσι …

Δημοσίευση της Penny Finnier: Πέμπτη 2021 Στις 4 Μαρτίου

Από την πλευρά του, ο θεατρικός κριτικός Fanny Peza συνέχισε την αλυσίδα των αποκαλύψεων · με τη σειρά του, όταν ο «μεσολαβητής» διορίστηκε θεατρικός διευθυντής του TOC, όλα άλλαξαν, ανακοίνωσε ότι ήταν απόφοιτος θεάτρου στο πανεπιστήμιο όπου αποφοίτησε.
«Σοκαρίστηκα που το άκουσα. Τότε 3 ή 4 θεατρικοί συγγραφείς, և εάν αποφοιτήσαμε κάθε χρόνο և όλοι γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον. “Έτσι αποφάσισα να μιλήσω, τηλεφώνησα και το ανέφερα”, έγραψε.

Ωστόσο, σύμφωνα με αυτόν, κανείς δεν έδωσε προσοχή στην έκθεσή του. “Πιθανότατα κάποιος σφυρίχτηκε για να με καλεί, γιατί έκτοτε ήταν πολύ αγενής για μένα, δεν μου έδωσε καν το βιογραφικό μου στους σκηνοθέτες. Όταν αργότερα ενημερώθηκα ότι του ζητήθηκε να υποβάλει τους τίτλους του, αρνήθηκε, με εξέπληξε. Πώς προσλήφθηκε χωρίς αποδεικτικά στοιχεία; Ποιος του έδωσε όλη αυτή τη δύναμη να ανοίξει ή να κλείσει τις πόρτες; Τι συνέβη αφού έγινε γνωστό ότι δεν είχε αυτούς τους βαθμούς;

Λοιπόν, κάπου εδώ ήταν η σειρά μου να μιλήσω. Πρώτα απ ‘όλα, θέλω να πω ένα μεγάλο δάχτυλο στον Αντρέα Φιλάτκου և …

Δημοσιεύτηκε από την Fanny Peza την Πέμπτη 2021 Στις 4 Μαρτίου

Διαβάστε επίσης:

Φυλακτό. “Είσαι πολλοί … Θα καταλάβεις πόσο άσχημα έχει κάνει αυτός ο άντρας”

3 καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στην Κύπρο – 16 συνολικά

Η πρώτη απάντηση της THOC στο SIGMALive για το «τσουνάμι» καταγγελιών

Source