Αποκαλύψεις της CIA για τα UFO. “Μυστηριώδεις εκρήξεις” … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η CIA έχει αποχαρακτηρίσει ολόκληρη τη βάση δεδομένων UFO, προσπαθώντας για δεκαετίες να εντοπίσει τη Μυστική Υπηρεσία, η οποία έχει έγγραφα που χρονολογούνται από τη δεκαετία του 1980.

Ο ιστότοπος Black Vault περιέχει ήδη πολλά έγγραφα. Ο Green on Greenwald Jr., ο οποίος ανέλαβε τον ιστότοπο, λέει ότι περιέχει όλα όσα έχει να πει η CIA για τα UFO.

Ο όρος «μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα» προτιμάται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ από τα ιπτάμενα αντικείμενα που οι ειδικοί δεν μπορούν να αναγνωρίσουν ή να εξηγήσουν αμέσως.

Πολλά από αυτά μπορεί να προκληθούν από αντανάκλαση του φωτός ή σφάλματα εργαλείου πιλότου. Ωστόσο, ορισμένα από αυτά αποτελούν αντικείμενο έρευνας από το Πεντάγωνο.

Σαρώνει τα έγγραφα που του αποστέλλονται ένα προς ένα

Ο Γκρίνβαλντ, ο οποίος άρχισε να ερευνά κυβερνητικά σχέδια των ΗΠΑ το 1996 όταν ήταν 15 ετών, είπε ότι θα μήνυσε την CIA για διαρροή των αρχείων για δεκαετίες. Στην πραγματικότητα, ισχυρίστηκε ότι έχει αγωνιστεί για δεκαετίες για να αποκτήσει επιπλέον αρχεία που τηρεί η CIA. Τελικά πέτυχε.

“Έχω ένα μεγάλο κουτί με εκατοντάδες σελίδες. Πρέπει να σαρώσω μία προς μία.”

Η Greenwald τοποθετεί τα αρχεία στον ιστότοπο του Black Vault. Μια μυστηριώδης έκρηξη ξέσπασε μεταξύ των σελίδων σε μια μικρή πόλη της Ρωσίας. Οι κάτοικοι ισχυρίστηκαν ότι είδαν “κινούμενη βολίδα” και χειρίζονταν UFO. Ο στρατός στην περιοχή κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ήταν έκρηξη λόγω των αποθεμάτων νιτρικού αμμωνίου. Η έρευνα της CIA ήταν ασαφής.

Μια άλλη υπόθεση αφορά μια διαμάχη με Βόσνιους πρόσφυγες που φέρεται να είχαν επαφή με εξωγήινους.

Ωστόσο, ο Greenwald επιμένει ότι η δημοσίευση των αρχείων είναι προς το δημόσιο συμφέρον, σημειώνοντας ότι οι πολίτες έχουν δικαίωμα να το γνωρίζουν.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ετοιμάζουν μια έκθεση για τα UFO

Η ανακοίνωση έρχεται έξι μήνες πριν από την έκθεση UFO, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει από την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Οι μυστικές υπηρεσίες του Πενταγώνου θα πρέπει να παράσχουν τέτοιες πληροφορίες μετά το νομοσχέδιο που υπέγραψε ο Ντόναλντ Τραμπ σχετικά με την οικονομική βοήθεια σε πολίτες που έχουν πληγεί από την επιδημία κοροναϊού.

Οι εμπειρογνώμονες πληροφοριών έχουν 180 ημέρες για να προετοιμάσουν μια επίσημη έκθεση σχετικά με τις πινακίδες ή τα μυστικά αεροπλάνα κοντά στις στρατιωτικές βάσεις των ΗΠΑ, η οποία θα δημοσιευθεί αργότερα.

Source