Αποκλείεται μέσω SMS εάν η κατάσταση συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες (VIDEO)

Σύμφωνα με τον ίδιο, σε περίπτωση αποκλεισμού και ενεργοποίησης του SMS, οι ειδικοί στη διαδικασία εξάπλωσης του κορανοϊού στη χώρα θα «απαντήσουν» εάν αυτοί οι αριθμοί συνεχίσουν να καταχωρούνται τις επόμενες ημέρες, έως τις 10 Ιανουαρίου, όταν θα εφαρμοστούν τα ισχύοντα μέτρα, όπως εξήγησε. εμφανίζεται στο Δελτίο Ειδήσεων Alpha Central Καθηγητής Παιδιατρικής και Λοιμωδών Νοσημάτων, Πανεπιστήμιο Κύπρου, Δρ. Μαρία Κολιού.

“Αχίλλειος πτέρνα”

Δρ. Ο Coliu ανέφερε ότι έχουμε κρεβάτια για απλή θεραπεία, τη δυνατότητα αύξησής τους, το πρόβλημα είναι ο κ.διασωλήνωση σε ανάνηψη և διασωλήνωση. Πρόσθεσε ότι: Έχουμε πολλά κλιματιστικά, αλλά χρειαζόμαστε εξειδικευμένο προσωπικό. Υπάρχουν εξειδικευμένες νοσοκόμες που εργάζονται επί του παρόντος σε άλλους θαλάμους και θα κληθούν εάν χρειαστεί, αλλά το πρόβλημα είναι με τη μονάδα εντατικής θεραπείας. Παρά τις προσπάθειες της ΟΚΥΠΥ να προσλάβει γιατρούς από την Ελλάδα, ήταν αδύνατο και τώρα χρησιμοποιούνται γιατροί του ιδιωτικού τομέα.

Ερωτηθείς αν κινούμαστε προς ένα νέο γενικό αποκλεισμό, είπε ότι θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες ως καθοριστικός παράγοντας για την πληρότητα της μονάδας εντατικής θεραπείας. Πρόσθεσε ότι η πιο αποτελεσματική λύση, όπως φαίνεται στο εξωτερικό, είναι ένας γενικός αποκλεισμός, σημειώνοντας ότι εάν η κατάσταση παραμείνει όπως τις επόμενες ημέρες, θα εφαρμοστεί με την επιστροφή SMS.

Source