Απολαύστε ουίσκι, ακόμη και στο διαδίκτυο

Κάθε Ιανουάριο, η δημοφιλής μπύρα και μπέργκερ της Λευκωσίας, το Moondog’s Bar & Grill διοργανώνει την Εμπειρία Ουίσκι Λευκωσίας, φέρνοντας δεκάδες επιλεγμένα ουίσκι για τους λάτρεις της γεύσης. Συνήθως είναι μια ολοκαίνουργια μέρα, μερικές φορές ακόμη και ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο που απολαμβάνει αρώματα ουίσκι και παρακολουθεί masterclasses. Φέτος, ακόμη και ένα κλείδωμα δεν θα μπορούσε να σταματήσει τα παιδιά στο Moondog’s καθώς παίρνουν την έκδοση 2021 στο διαδίκτυο, μεταδίδουν ζωντανά τη σελίδα τους στο Facebook και στέλνουν δείγματα ουίσκι σε όλους όσους θέλουν να γίνουν μέρος αυτής.

Η πρωτοβουλία ξεκίνησε το 2019 όπου σερβίρονται πάνω από 100 premium single malt ουίσκι, μίγματα, bourbon, isle και Speyside, με ζεύγη φαγητών και μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο ημερών. Έξι μαθήματα πραγματοποιήθηκαν με επαγγελματίες του κλάδου και ειδικούς. Για τη δεύτερη έκδοση το 2020, η εμπειρία αναβαθμίστηκε σε εκδήλωση Whisky & Rum με 180 ετικέτες για γεύση, καθώς και κονιάκ και οκτώ masterclasses.

Η φετινή διοργάνωση, φυσικά, θα είναι ελαφρώς διαφορετική, αλλά η ομάδα του Moondog απέχει λίγες μέρες από τη φιλοξενία της πρώτης εμπειρίας εικονικού ουίσκι και οι λάτρεις του ουίσκι μπορούν να συμμετάσχουν. Αν και η εκδήλωση πραγματοποιείται στο Διαδίκτυο, μπορείτε να προπαραγγείλετε τα 13 μικροσκοπικά δείγματα ουίσκι από το beershopcy.com και να ακολουθήσετε τον Κυπριακό Σύνδεσμο Ουίσκυ και τον επισκέπτη Παύλο Κουμπάρο για να τα δοκιμάσετε μαζί με ένα ενημερωτικό φυλλάδιο.

Οι διοργανωτές προτείνουν επίσης μερικά πιθανά ζευγάρια τροφίμων που συμπληρώνουν τη γεύση: ξηροί καρποί, σοκολάτα γάλακτος, μπισκότα βανίλιας, παρμεζάνα, τυρί Edam, κυπριακό λουκάνικο, τραγανό μπέικον, αχλάδια και πορτοκάλια. Η εμπειρία θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ., μεταδίδεται ζωντανά από τη σελίδα του Moondog στο Facebook (@moondogscy) την Παρασκευή.

Εμπειρία ουίσκι Λευκωσίας

Πρώτη εκδήλωση γευσιγνωσίας ουίσκι από το Moondog’s Bar & Grill. 29 Ιανουαρίου. 8μμ. Αγοράστε δείγματα ουίσκι από το beershopcy.com

Source