Αποστολή αγκινάρων από την Urla στο Ντουμπάι και την Αγγλία

Η Urlal κατασκευαστής της αγκινάρας Ilker Capac, και οι τέσσερις γωνιές της Τουρκίας πωλούν τα προϊόντα της σε διάφορες χώρες όπως το Ντουμπάι και η Αγγλία.
Η αγκινάρα Urla της Σμύρνης που καλλιεργείται στην περιοχή, βλέπει ενδιαφέρον από όλη την Τουρκία, ειδικά από τους ανθρώπους της Σμύρνης. Ο 45χρονος κατασκευαστής της αγκινάρας Ilker Capac, οι βιολογικές αγκινάρες καλλιεργούνται σε χωράφια στην Urla, η Τουρκία στέλνει αγγελιαφόρο σε όλους. Ο Çapacı, ο οποίος λέει ότι λαμβάνει μεγάλες παραγγελίες από το εσωτερικό και το εξωτερικό, λαμβάνει ακόμη και παραγγελίες από το Ντουμπάι και την Αγγλία. Ο Çapacı, ο οποίος καλλιεργεί αγκινάρες σε δεκάδες στρέμματα γης, είπε: «Δίνουμε αγκινάρες σε ξενοδοχεία πριν. Δεδομένου ότι τα ξενοδοχεία είναι κλειστά λόγω της πανδημίας, αυτήν τη στιγμή πουλάμε με βάση το 9ο τοις εκατό. Το κενό και το στέλνουμε με φορτίο. Στέλνουμε αγκινάρες σε όλη τη χώρα με φορτίο. “Οι αγκινάρες μας πήγαν ακόμη και στο Ντουμπάι και την Αγγλία”, είπε.

Δίνοντας πληροφορίες σχετικά με τις αγκινάρες που παράγουν, ο Çapacı είπε: «Έχω καλλιεργήσει και πρασινοπωλεία για όσο διάστημα μπορώ να θυμηθώ. Άρχισα να καλλιεργώ αγκινάρες πριν από 15 χρόνια. Παράγουμε φυσικά και χωρίς ναρκωτικά. Δίνουμε σημασία στην ποιότητα και την υγιεινή. Αναπτύσσει τη διάσημη αγκινάρα μαστίχας της Urla. Η αγκινάρα έχει πλέον εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο. Οι ποικιλίες αγκινάρας που υπάρχουν στον κόσμο ήρθαν στην Τουρκία. Έχει πολλές ποικιλίες όπως αγκινάρες Ιταλίας, Ισπανίας, Αμερικής, Κύπρου, Αιγύπτου και Χίου. Μεταξύ αυτών μπορούμε να πούμε ότι η αγκινάρα μαστίχας είναι ο μόνος τύπος αγκινάρας που έχει προσαρμοστεί στη χώρα μας και είναι κατάλληλος για τις κλιματολογικές συνθήκες. Η Κύπρος είναι η πατρίδα των αγκινάρων. Εξάπλωσε από την Κύπρο στον κόσμο το 1500 και το 1600. Ενώ εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο, έχει αποκτήσει προσωπικότητα σύμφωνα με τις κλιματολογικές συνθήκες. Το Artichoke δεν έχει καμία προσωπικότητα σε όλο τον κόσμο στην Urla. Έχει δημιουργήσει ένα διαφορετικό χαρακτηριστικό για τον εαυτό του », είπε. Λέγοντας ότι όσοι θέλουν να αγοράσουν αγκινάρες μπορούν να παραγγείλουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή μέσω τηλεφώνου, ο Çapacı είπε, «Οι καταναλωτές στο İzmir μπορούν να έρθουν στο πεδίο μας στην Urla και να αγοράσουν προϊόντα απευθείας από το χωράφι. Σε απομακρυσμένες παραγγελίες, οι αγκινάρες μας κόβονται από τον κήπο την ημέρα παραλαβής, παραλαβής και αποστολής της παραγγελίας », είπε.

Όλες οι ειδήσεις της Σμύρνης που δημοσιεύονται από την Anadolu Agency, DHA και AHA περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα, καθώς λαμβάνονται αυτόματα από κανάλια πρακτορείων, χωρίς καμία συντακτική παρέμβαση εκδοτών της Haberturk.com. Οι νόμιμοι συνομιλητές όλων των ειδήσεων στον τομέα της Σμύρνης News είναι τα πρακτορεία που πέρασαν τις ειδήσεις.

Source