Αποσύνδεση στην Αττική. Τι θα χρησιμοποιηθεί για επιχειρήσεις και λιανικά από την Πέμπτη;

Νέα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώνονται για την αγορά θα τεθούν σε ισχύ μέχρι το τέλος του μήνα. Τι θα συμβεί στο πρόγραμμα;

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Η Αττική μπαίνει τώρα σε μια παγκόσμια τροχιά κλεισίματος, ανακοινώνοντας σήμερα ένα νέο δίκτυο περιοριστικών μέτρων που θα τεθεί σε ισχύ αύριο, Πέμπτη, στις 6.00 π.μ.

Ήδη χθες στο υπουργείο. Η επιτάχυνση της ανάπτυξης և οι επενδύσεις ήταν μια προσπάθεια διαμόρφωσης του πλαισίου στο οποίο θα εφαρμοζόταν ο καθολικός αποκλεισμός. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κάντε κλικ στο “μοντέλο Patras” για τους νέους περιορισμούς που θα ανακοινωθούν για την Αττική. Με άλλα λόγια, τα μέτρα που τέθηκαν πρόσφατα σε ισχύ στην πρωτεύουσα της Αχαΐας, καθώς και σε άλλους τομείς «πολύ υψηλού κινδύνου», που ταξινομούνται με κοινή απόφαση των υπουργών (Σ. Πάτρας, Χαλκίδα, Άγιος Νικόλαος , Μύκονος և Tira)

Επομένως, το σχέδιο Αττικής περιλαμβάνει:

* Αναστολή λειτουργιών λιανικής γενικά. Έτσι, τα καταστήματα θα είναι κλειστά, և οι πωλήσεις μπορούν να γίνουν μόνο στο διαδίκτυο ή μέσω τηλεφώνου με παράδοση στο σπίτι στον καταναλωτή.

– Γενικά, τα σούπερ μάρκετ εξαιρούνται από τη γενική απαγόρευση, όπως τα σούπερ μάρκετ (η απαγόρευση πώλησης εμπορευμάτων με αναστολή KAD, όπως ενδύματα οπτάνθρακα), τα παντοπωλεία, τα αρτοποιεία, τα κρεοπωλεία, οι ψαράδες και τα ζαχαροπλαστεία θα διατηρηθούν. Εξαιρούνται φαρμακεία, βενζινάδικα, καταστήματα κατοικίδιων ζώων, πλυντήρια, καταστήματα που πωλούν προϊόντα καπνού / εξατμίσεων. Όλα τα παραπάνω σας επιτρέπουν να παραδίδετε αγαθά, ανεξάρτητα από τις εργάσιμες ώρες, έως τις 1 π.μ.

Στις εξαιρέσεις περιλαμβάνονται καταστήματα τηλεπικοινωνιών, αποκλειστικά στον τομέα της επισκευής εξοπλισμού, της πληρωμής λογαριασμών, της ανανέωσης υπολοίπου, καθώς και των καταστημάτων χορού.

– Τα καταστήματα οπτικών / ακουστικών βαρηκοΐας θα συνεχίσουν να λειτουργούν όπως έχει προγραμματιστεί, τα περίπτερα θα μπορούν να λειτουργούν 24 ώρες την ημέρα.

* Αναστολή κομμωτηρίων, κομμωτήρια, κομμωτήρια և προσωπική υγιεινή services υπηρεσίες περιποίησης σώματος (αποτρίχωση, UV UV υπέρυθρη θεραπεία, μανικιούρ, πεντικιούρ care περιποίηση νυχιών և κλπ.). Αναστολή διαιτητικών υπηρεσιών και διαιτητικών μονάδων.

* Αναστολή κατασκευαστικών δραστηριοτήτων

* Όσον αφορά την εταιρεία τροφοδοσίας, φαίνεται ότι θα συνεχίσει τη δραστηριότητά της μέσω παράδοσης (συσκευασία), από κατάστημα σε συσκευασία (μεταφορά) և μέσω υπηρεσίας (με αυτοκίνητο)

* Όσον αφορά τις δημόσιες αγορές, φαίνεται ότι θα συνεχίσουν να λειτουργούν διατηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας.

Παρατηρημένο πρόγραμμα:

Αν και οι ΚΤΕΟ στο μοντέλο της Πάτρας λειτουργούν για περιορισμένες ώρες ραντεβού, χθες το βράδυ οι πηγές του Υπουργείου Επιτάχυνσης δήλωσαν ότι αυτό συζητείται για την Αττική.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το θέμα των ωρών λειτουργίας είναι επίσης υπό συζήτηση, δεδομένου ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές πολύ υψηλού κινδύνου εφαρμόστηκε στις 6 μ.μ., όταν οι ώρες λειτουργίας των καταστημάτων ορίστηκαν στις 5. Ωστόσο, κάτι που θεωρείται πολύ δύσκολο να γίνει στην Αθήνα.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source